Pun mesec je u znaku Blizanca:Sledi cudo i evo kome donosi ljubav i novac!

Pun mesec je u znaku Blizanca:Sledi cudo i evo kome donosi ljubav i novac!

2022-12-09 0 By Admin

Cudo se desava retko i ne desava se slucajno, niti svima…Retko, i onim posebno odabranim…

OVAN

Cudo se desava samo retkim i posebno odabranim, pa se nemojte nadati. Svesni ste i sami da se  nece desiti vama jer nema sanse. Ucinite bar da se popravi bilo sta. Dok pun mesec siri pozitivnu energiju, bar mu se nadjite u viodokrugu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Konacno se i vama malo posrecilo pa ne znate sta  je razlog. Malo vas je krenulo na novcanom planu, a taman vam je to i falilo. Bili ste zagazili  u lose finnasije i niste se mogli lako iscupati iz te krize.Evo sada ce da se malo srede stvari koje su vas pocele zabrinjavati.

 

BLIZANCI

Cudo punog meseca ce da vam donese prelepe stvari i za vas povoljne  situacije. Pun mesec je u vasem cenjenom znaku i svoju pozitivnu energiju ce preneti i vama. Vi  iskoristite sanse koje vam se pruzaju da dobijete novac i ljubav istovremeno, kao na lutriji. Neko vrlo mocan ce se zaljubiti u vas, kao i vi u njega.

 

RAK

Imate neke dileme po pitanju vaseg malo duzeg puta. Dobili ste vaznu ponudu koju biste morali da prihvatite, a vi se neckate.Moracete  da budete mnogo odlucniji i da donesete ozbiljnu odluku da odete. Ne smete biti u dilemi oko ozbiljnih stvari, no budite pocastvovani sto vam se ukazala sansa da otputujete.

 

LAV

Vreme je da se okrenete mnogo boljim razmisljanjima i lepsim koracima. Ako ste do sada terali inat, od sada se okrenite lepim postupcima. Umesto inata nekome pokazite paznju i simpatije svoga srca. Naucite se izvinjavati, naucite da volite srcem, a ne ponosom  tvrdoglavog lava.

 

DEVICA

Niste se navikli da zivite na tudji racun,  jer ste svesni da bi vam neko zanerio. Ne biste sebi dozvolili da vam neko prigovara da ste dosli na gotovo, pogotovo ne partner. Zato gledate da budete ravnopravni u svemu, i da doprinosute oboje u istoj meri.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2