Horoskop za petak, subotu i nedelju:Evo kome sledi fantastican kraj sedmice!

Horoskop za petak, subotu i nedelju:Evo kome sledi fantastican kraj sedmice!

2022-12-08 0 By Admin

VAGA

Niste svesni da je vasa veza pred kolapsom i da ocekujete  nove korake. Kraj ce svakako da dodje, bez obzira sta vi ucinili. Dok se neki raduju novim koracima, vi cete se morati da pomirite sa cinjenicnim stanjem. Zato bolje da se ne nadate lazno, nego da prihvatite sto je, tu je!

 

SKORPIJA

Osecate se potisteno zbog svega sto vam se desavalo. Ipak ce vam naredni dani  da donesu  bolje raspolozenje. Imacete sansu da se okrenete lepsim stvarima, i da konacno i vi malo uzivate. Sto bi rekli, i vama ce se poceti smesiti sreca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Kraj koji ste bili skoro prihvatili, vas ce partner da odgodi za dalje dane. Svesni ste da je ovo samo odugovlacenje, i da se  ne mozete nadati  boljem. Mozda je bolje da prihvatite cinjenice i partnera jednostavno vi upozorite na njih. Ne gubite vreme!

 

JARAC

Uporni ste da istrajete u svojoj ljubavi i necete se predati. Ucinicete sve da dodje do boljitka, i da ucinite sve da vam bude jos bolje. Vreme je da se i vas partner uveri da je vasa ljubav jedinstvena.Ovih dana cete trpeti ljubomoru okoline.Pazite ako je ljubav uzrok ljubomore dokonih oko vas.

 

VODOLIJA

Mnogi vam zavide  na onom sto imate, a niko ne zna koliko ste se trudili za to. Od vas se ceka da pokazete da znate  da ocuvate svoju vezu, ali i svoje radno polje. Oko vas  su mnogi koje  nervira vas zivot i vasa sreca uopste. Cuvajte se, jedan par ociju vas gleda sa zlobom.

RIBE

Pokusajte da se malo priberete i da vam se sve cini boljim nego sto jeste. Kraj  sedmice ce biti za vas fantastican na radnom polju. Da ste se plasili, jeste, ali se smatrajte  srecnom  sto je ispalo sve kako je najbolje. Sada kad ste radno zadovoljni, i vasa ce emotivna veza da ima  fantastican pocetak.

Stranice: 1 2