Pun mesec je u znaku Blizanca:Sledi cudo i evo kome donosi ljubav i novac!

Pun mesec je u znaku Blizanca:Sledi cudo i evo kome donosi ljubav i novac!

2022-12-09 0 By Admin

VAGA

Imate utisak da se nesto desava oko vas, a ne znate sta, niti zasto. To pun mesec u znaku blizanca donosi neke vece promene u vas zivot. Preporod vaseg zivota i novo kolo srece, bice veliko cudo koje sledi. Konacno ce sve da dodje na svoje mesto i da krene lepsim tokom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ponasate se kao da nikad  nisteni voleli, ni patili, a to govori samo jedno! Da ste ogrubeli, da ste postali bezosecajni i da ste  neko ko zeli da se sveti. Verujte da je to los nacin da prkosite i zivotu i svima. Tako cete povediti sve one koji vas vole, a da niste ni svesni sta cinite!

 

STRELAC

Jedan jarac vam je omiljeni lik i vreme je da se srede vase misli.Nemojte da gusite emocije, pridjite mu i recite da ga volite. Cak i da niste u to sasvim sigurni, kad se pogledate oci u oci, obomu ce biti jasno. Naravno da se radi o pozitivnoj energiji meseca i vasoj obostranoj simpatiji.

 

JARAC

Vreme je da prihvatite ljubav koja vam se nudi i da svoje srce poklonite.Ako ne znate kome, znacete jer ce vam biti poklonjeno srce jednog jarca. Vasa je prica jasna i treba da postane i konkretna.  Ne gubite vreme pre ili kasnije, postace vam obomu jasno sta oseca ono drugo!

 

VODOLIJA

Niste ni svesni kako ce se odraziti pozitivna energija punog meseca! Uglavnom nece bas onako kako vi zelite i kako se nadate. Dok su drugi trpeli mnogo, vi ste u svemu uzivali. Sledi veliki preokret i moracete da se strpite za sada.

 

RIBE

Cudo zvano sreca , desice vam se uskoro, a da necete sebi da verujete.Jedna ce vam osoba obojiti tmurne dane  veselim bojama. Vreme je da se radujete, ali da budete umereni u radovanju.Krenuce vam na polju finansija, a to ce biti uvertira da budete i emotivno srecni i zadovoljni.

Stranice: 1 2