Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Naredna tri dana donose srecu!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Naredna tri dana donose srecu!

2022-12-10 0 By Admin

VAGA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko je spreman da vam se nadje. Neko ko je iskren prema vama i ko ume i zna da cuva ono sto sa vama ima. Sledi vam prilika za srecu i velika radost o kojoj ste dugo mastali.

 

SKORPIJA

Naredna tri dana ce doneti lepa desavanja. To je ono sto moramo reci. Dugo ste cekali na to ali se cini da su konacno pred vama dani za radost i srecu. Nemojte dozvoliti da tudja misljenja mnogo uticu na vas.

 

STRELAC

Konacno ce doci do toga da saznate ko je osoba koja prema vama gaji emocije. No, vrlo je vazno da imate na umu da toj osobi ni u kom slucaju ne smete dati laznu nadu. Recite joj istinu, kakva god da je, necete zazaliti.

 

JARAC

Tokom tri naredna dana ce doci do toga da se uverite u neciju ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da toj osobi date sansu. Iskrena je prema vama, ona nista ne krije, iskreno joj je stalo. Cuvajte to sto imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednoj vodoliji stalo do vas. Da je iskrena prema vama. No, tokom tri naredna dana cete ipak morati da joj kazete na cemu je sa vama. Ako vam nije iskreno stalo, znajte da je to u redu.

 

RIBE

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dani kada ce cuda biti moguca. U skladu sa tim,dozvolite sebi da vam na prvom mestu bude glas vaseg srca jer ono zna sta je najbolje za vas.

Stranice: 1 2