Tokom naredna 72.sata:Sreda,cetvrtak i petak ce nekome biti savrseni!

Tokom naredna 72.sata:Sreda,cetvrtak i petak ce nekome biti savrseni!

2022-12-20 0 By Admin

VAGA

Tokom naredna tri dana, pocece da vam se desavaju prelepe stvari. Jedan neobican susret i beznacajno poznastvo, pretvorice se u vezu. Ljubav ce planuti iz nicega, pa ce ovi dani za vas biti savrseni. Bas kao i pocetak vase nove emotivne veze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Savrsena snaga ide uz savrsene osobe, pa ce tako i uz vas. Za ono sto vas je do sada mucilo, imacete konacno snage da to i savladate. Jedna osoba ce vam  dati snagu da se izborite sa rekom emocija u sebi i gomilom problema. Neko ce vam dati krila i zato cete uspeti sta god zamislite.

 

STRELAC

Vreme je da obavite sve sto ste planirali i da se zbog toga i obradujete.Pred vama su tri lepa dana i vreme je da se i iskoriste na najbolji nacin. Zelite da obavite sve poslove, ali i da svoga partnera udostojite zasluzene paznje.Srce  ce vas terati  na to, a vi cete mu morati izaci u susret.

 

JARAC

Imate zelju da se okrenete ka jednoj ribi i da vas ona  bolje upozna. Vazno je samo da to pozeli i ona, ali od srca. Vreme je da se ostvare  vasa osecanja, i  da budu potpuno ostvarena i cista. Ako su takva, niko vam ne moze zabraniti.

 

VODOLIJA

Tokom naredna tri dana ceka vas ogroman posao, ali ne zalite truda.Vrlo vredno cete raditi, ali sa ciljem koji ste sebi postavili. Taj cilj je svakako jedna osoba kojoj se zelite pribliziti na bilo koji nacin. Svidja vam se, a posao vam u tome sluzi kao paravan. Samo napred!

 

RIBE

Znate sta vam je ciniti i vreme je da se okrenete ozbiljnim stvarima. Vreme je da se  i sami usmerite ka svojim ciljevima. Bilo bi vreme da se okrenete  ka  svojim prioritetima, i da ih podelite na vazne i nevazne. Jedna osoba  bi morala da bude vas glavni cilj i zelja, jer ste zaljubljeni u nju. Sve drugo je manje vazno.

Stranice: 1 2