Drvo decembarskih zelja: Broj koji izaberes otkriva hoce li se tvoja najveca zelja ostvariti!

Drvo decembarskih zelja: Broj koji izaberes otkriva hoce li se tvoja najveca zelja ostvariti!

2022-12-21 0 By Admin

 

Ako si izabrao broj cetiri:

Ova zelja je nesto sto tvoje srce iskreno zeli. Ali, ono sto moramo da kazemo, ti si osoba koja  ocekuje da se desi cudo. Ukratko    receno, ti se ne boris za ono sto zelis. Ponasas se kao da ce se desiti cudo, i da ce ti ostvarenje ove zelje, narodski receno, pasti sa neba. Nece. Ova zelja ima realne  osnove da se ostvari, ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce to da se desi samo u slucaju da se ti licno za to budes borio. Moras da budes heroj, moras da budes jak, moras da budes snazan. Moras da kazes sta je ono sto zelis, sta te cini srecnim, da ne krijes emocije… Moras da budes jaci nego sto jesi, samo tada se uspeh moze desiti!

 

Ako si izabrao broj  pet:

 

Zelja koju si pozeleo nije nemoguca, ali svakako jeste cinjenica da je za njeno ostvarenje potrebno vreme. Shodno tome, vrlo je moguce da ce ova  zelja biti ostvarena, ali moramo da te upozorimo da je za ostvarenje iste potrebno da cekas. Da, upravo to, da cekas! Da  shvatis da ne moze nista sve i odmah. Da ne moze da se desi nista preko noci, i da je za velike stvari u zivotu potrebno vreme. Bori se za ono sto hoces, i nemoj da krijes sta je ono sto zelis, ali, pre svega, imaj razumevanja, i shvati da  je put do raja jako tezak. Ova zelja ce dati jednu posebnu notu tvom  zivotu, u to nema sumnje. I bices jako srecan, ali dok se ona ne ostvari… Jedino ti ostaje da cekas i budes strpljiv.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao broj  sest:

Svaka cast na odabiru. Cini se da je broj sest tvoj srecan broj. Sta god da si pozeleo, znaj da nema sanse da se to ne ostvari.  Ta zelja ce biti ostvarena do kraja ovog meseca. Moze se reci da ce ti kraj ove godine biti prosto  neverovatan, jer je vrlo moguce da  ti se okrene kolo srece, i da napokon shvatis da je vredelo cekati da se tvoje zelje ostvare. Ti si osoba koja je tokom cele ove godine pokusavala da ucini dobro, da nasmeje, da saslusa, da podrzi…  I vreme je da se dobro dobrim vrati. Sta god da si pozeleo, znaj da ces to i dobiti. Prepusti se i  uzivaj u ljubavi, uspehu, emocijama… Sreci koja ce da usledi!

Stranice: 1 2