Dok traje praznicna euforija, neko ce se razocarati u voljenu osobu!

Dok traje praznicna euforija, neko ce se razocarati u voljenu osobu!

2022-12-31 0 By Admin

VAGA:

Niste svesni sta vas ceka, jer cak i ne slutite. Bice to na pomolu nova i luda ljubav  koja ce vas poneti kao plima. Dani koji dolaze, za vas ce biti neocekivano lepi   i puni radosti. A bas zato sto ce vam ta ljubav grejati  srce.

 

SKORPIJA:

Necete se smiriti sve dok vasa neuspela veza ne dobije status zakljucene stvari. Partner pokusava da se pomirite, a vi ste vec stavili tacku na tu neuspelu vezu.Trpeli ste mnogo, ali sada kada ste otisli, kraj je i to je bez povratka i sanse. Kad jednom odete, vise se ne vracate na staro.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC:

Prvi dani ce biti lepi a to ce biti obecavajuca lepota za vase srce. Bas kao prelepa najava  dolazecih dana.Srce ce vam biti ispunjeno neznim emocijama, ali ni vi necete biti skrti. I vi cete pokazati da znate da volite i da uzvratite kako je najbolje.

 

JARAC:

Odavno se trudite da osvojite jednu osobu, makar je morali i zavesti.Vasa  sreca je da vam okolnosti idu na ruku, pa kako bude. U svakom slucaju, vreme je da se osetite  zaljubljenim i onim kome se simpatije uzvracaju. A uzvratice vam se bas kako i zamisljate da hoce.

 

VODOLIJA:

Vasa sreca je u danima koji su tu, pa se trudite da je ne pokvarite.Neke stvari se mogu lako zakomplikovati, ali nece ako budete oprezni.Svakako da  se nepovoljne stvari mogu umesati, ali vi to necete dozvoliti. Samo budite oprezni i sreca je na putu do vas.

 

RIBE:

Jedva da cete izbeci neke  lose stvari, ali cete ipak da budete van loseg uticaja. Zvezde ce biti na vasoj strani, pa ce vam se lepi dogadjaji nasmesiti. Jedan otvoren razgovor i istinski trud da se prevazidju nesporazumi, ucinice sve najbolje. Za vasa skromna i realna razmisljanja, sve ce biti na zadovoljavajucem nivou.

Stranice: 1 2