Mesec ljubavi jos traje, i evo kakve posledice slede vasem  znaku!

Mesec ljubavi jos traje, i evo kakve posledice slede vasem znaku!

2023-02-15 0 By Admin

VAGA

Niste odusevljeni onim sto sledi, ali sledi odusevljenje. Nece vam ga prirediti niko drugi do vas partner.  Shvatice da vas je zapostavio i bice to njegov nacin da vam se izvine za sve. Tako ce vasa sreca da zablista ponovo, a on ce likovati od srece.

 

SKORPIJA

Nemate sta da zalite, jer ste vec predali bolu svoju bivsu ljubav. Mesec ljubavi porucuje da je necete predati zaboravu jer slede iznenadjenja.Opet cete poceti ljubav ispocetka i krenuti od nule. Vase pomirenje ce iznenaditi sve oko vas.

 

STRELAC

Na putu ste da ovaj mesec obelezite kao mesec prohujale ljubavi. Nesto ce se desiti sto ce biti slamka spasa  za vase emocije.Vreme pred vama ce vas ponovo da obraduje i da razgori mrve vasih emocija. Od iskre, do plamena, rodice se opet vasa ljubav, kao prvog dana.

 

JARAC

Desio vam se brodolom i tu nema sta da se prica. Nema reci utehe koje mogu da poprave sta, niti reci koje mogu da ublaze bol za izgubljenom srecom.Vasa je ljubav  umrla u trenutku, zbog izdaje i gubitka  poverenja. A tamo gde se urusi poverenje, tu vise nikada nece biti ljubavi.

 

VODOLIJA

Nikako da se sredite i da priznate osecanja koja krijete. Vreme je da pocnete od nule i da osetite sta vas  sprecava da kazete ono sto osecate. Verujte da je pravo vreme da jednom raku otvorite srce i priznate sta osecate. Ako otvorite srce i pokazete sta osecate, docekace vas lava neocekivano lepih emocija.

 

RIBE

Ono sto je doneo mesec ljubavi, vreme je  da ostavite u proslosti i krenete dalje. Vreme je da okrenete novi list i da se  posvetite svome zivotu. Zasto se osecate tesno u svojoj kozi, kada je zivot pred vama?Jedna je tuga, a hiljadu srecnih situacija ped vama.

Stranice: 1 2