Tokom tri dana koja nam slede,ova tri znaka ce dobiti sve ono sto zele!

Tokom tri dana koja nam slede,ova tri znaka ce dobiti sve ono sto zele!

2023-03-06 0 By Admin

VAGA

Vec odavno se dvoumite sta biste da vam bude glavno a sta sporedno. Nikako da se dese opredeljanja sa vase strane i da pokazete da ste  svesni sta zelite. Nikako da razdvojite bitne stvari od nebitnih i da idete za jednom zeljom do kraja.

 

SKORPIJA

Vi ste svesni da ste gresili  i da su vase greske i male i velike. Niste svesni sta vam je  u korist, a sta na vasu stetu, pa gledajte  kako cete.Zasto se bunite na istinu,  na ono sto vam drugi ukazuju da ste pogresili? Morate priznati gresku.

 

STRELAC

Osvajate mnoga srca, ali nikako da osvojite ono koje zelite. Za jednom vam osobom  kuca srce i zivi, ispunjeno  nadom  da ce vas zavoleti. Odavno dajete sve od sebe i vreme je da  se i vidi vas trud, i da vam se isplati.Ispatice vam se, necete zazaliti.

 

JARAC

Naivno  cete se poveriti jednom prijatelju a on ce izigrati vase poverenje. Ne samo da ce sve da isprica i prepricava  okolini, nego ce cuti i neko o kome se radi. I ne slutite da ce otkriti svoje pravo lice, lice laznog prijatelja. Pravi cuvaju tajnu.

 

VODOLIJA

Ne znate da cete likovati nad  svojom srecom, a do danas ste mislili  da  ste nesrecni.Vasa emotivna slika ce se naglo okrenuti i postati i jasna i svetla. Ako vam je srce kucalo za jednom  vagom,  sada ce biti i ispunjeno ljubavlju za nju. Bas kao i njeno srce ljubavlju za vas.

 

RIBE

Vreme je za malo vase srece i radovanja koja slede. Vase ce misli da  lutaju od vaseg srca, do srca jedne vodolije.Osecate da ste zaljubljeni jedno u drugo, i da su vam osecanja obostrana. Vreme je da se i uverite u ljubav i cista osecanja onog drugoga.

 

Stranice: 1 2