Suze,slomljeno srce i najveca bol ikada:Ovi zodijaci moraju prihvatiti bolnu istinu!

Suze,slomljeno srce i najveca bol ikada:Ovi zodijaci moraju prihvatiti bolnu istinu!

2024-03-15 0 By Admin

Suze i sve sto im prethodi, bice ono sto ce obeleziti ove dane u zivotima ovih zodijaka…

OVAN

Suze samo sto vas nisu savladale, ali se jos drzite. Nesto ce vam krenuti kako ne valja i necete moci da menjate mnogo sta. Od vas se ceka da pokazete da ste voljni  da se izborite sa dolazecom tugom. Mada je ovo horoskop vase  tuge, morate nesto menjati iz korena.

 

BIK

Vreme je da se izborite sa mislima koje vas vuku sebi i koje su vam u srcu. Nezainteresovani ste i ne znate kako da savladate svoju samocu.Necete se moci odluciti ni za svoje zelje jer ih i nemate. Vreme je da se okrenete boljim stvarima i lepsim mislima,i da nadjete prioritete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mozda su pred vama dani koji  nece biti bas kakve zelite. Kao i uvek moracete da savladate  ono sto vas vuce na dno. Borili ste s uvek, i izborili ste se sa sa mnogo cime. Vreme je da i sada ostanete  pri snazi i zelji da se izborite.

 

RAK

Kao da ste se pretplatili na suze, pa vas i sada ceka slomljeno srce puno boli. Tek vam sledi razocarenje jer ce vam partner najaviti kraj. Ne mora vam nista reci, jasno da cete morati da se izborite sa onim sto predstoji. Morate da prihvatite istinu, mada bolnu, ali ipak pravu istinu.

 

LAV

Ako ste i patili vreme je da budete smeliji i da se okrenete boljem. Mada ste ocekivali mogo vise, od vas se ceka da se bar pokrenete. Vase misli i vase srce zeli da se okrene jednom novom poglavlju i da se vise ne vraca na staro.

 

DEVICA

Pocnite ljubav ispocetka i okrenite se novoj  ljubavi.Sa  dolaskom proleca vreme je da i vi ucinite neke nove korake. Neka  vam prolecni dani donesu  bolja desavanja i vise srece.Na vama je da delujete i da se okrenete novom poglavlju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2