Tokom  naredna tri dana:Devicama tuga,ovnovima radost,rakovima razocarenje!

Tokom naredna tri dana:Devicama tuga,ovnovima radost,rakovima razocarenje!

2023-03-16 0 By Admin

VAGA

Tri dana pred vama ce doneti i razlicita raspolozenja.Mada mislite da vas cekaju mnogo  lepe stvari, bice suprotno ocekivanjima. Ljubav koja vam se namece u srcu samo ce vas dodatno razocarati jer nece biti namenjena vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nemate snage da se mirite sa tri nuspeha,a sva tri vrlo vazna. Vasa slomljena nada, slomljeno srce i tuga koja dolazi na kraju. Bice bolje da se odmah okrenete u drugom smeru i ne pokazete da ste i bili ucesnik  u necemu sto vas nije htelo.

 

STRELAC

Mozda cete bas u ova tri dana  da podjete u susret novoj ljubavi.Niste se odazvali zovu svoga srca i sada je vreme da se odazovete. Pustite ga da vas vodi stazama kojima ste zeljni poci.  Ne slusajte nikog osim svoje srce.

 

JARAC

Vec ste spremni da se okrenete boljim stvarima i novim koracima koji su pred vama.Vase srce ne zeli da se sukobite sa okolinom. Neka svako misli o sebi i svome zivotu,a vas zivot neka ih se ne tice.Vreme je da budete  spremni da sledite svoje srce.

 

VODOLIJA

Mozda cete ovih dana pokazati svoju tvrdoglavost a da to i niste smeli.Neko ce vas uzeti na zub i pokazati da vam zavidi.Pazite sta je ono sto cete raditi ovih dana, i na poslu i mimo njega.Savet je da budete jako oprezni i da svoje srce ispratite bar u nekim sitnim zeljama.

 

RIBE

Ne znate sta vas ceka u ova tri dana, ali je mozda i bolje. Vec biste se unapred  poceli da  nervirate i  da se zalite.Neke  situacije nece vam biti po volji jer ce partner da vas provocira. Mozda to nije ljubav, i zato morate resiti sta da cinite sada i sta da ucinite  ubuduce.

 

Stranice: 1 2