Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Kraj jedne i pocetak druge sedmice donosi ludu srecu!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Kraj jedne i pocetak druge sedmice donosi ludu srecu!

2023-03-17 0 By Admin

VAGA

Neko ce vas jako zavoleti, bas  kad ste osetili kraj svojim nadama.Onaj kojeg ste voleli vec je izdao i vasu ljubav i vase poverenje. Sada je red za jedan novi pocetak koji nikako da se desi.Mada ste izgubilii volju i nadu da hoce, takav susret samo sto se nije desio.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste spremni za nove pocetke, niti ste za ono sto se zove kraj. Vi ste neko ko se plasi i kraja i pocetka.Imali ste vezu koja vas je duboko povredila i iz koje ste izasli razocarani i uplaseni. Nemojte se bojati jer je vreme za novi pocetak. Oslobodite se jer tako nikad necete biti sigurni.

 

STRELAC

Za vas je vreme da budete  konacno opusteni.U danima pred vama oseticete da ste na kraju svih pokusaja da budete srecni.Konacno cete uspeti da podjete sa onom koju volite i za koju ste se i borili.Luda sreca kuca na vasa vrata, pa sledi uzivanje.

 

JARAC

Bili ste ubedjeni da ljudi govore samo istinu, pa cete se strasno razocarati.Neko ce vam servirati jednu podlu laz u koju ce vas i ubediti. Necete proveravati, vec cete odmah uzeti zdravo za gotovo. I zbog nedostatka poverenja u osobu pored vas, dozivecete emotivni kraj svoje veze.

 

VODOLIJA

Zasto ste ubedjeni da za vas nikako nema srece? Ako vas je neko ranije povredio, uskoro ce vas neko drugi jako voleti.Postace vam pravi prijatelj ovih dana, rame za plakanje i uteha u drustvu.Necete ni shvatiti da ce prerasti u jednu ludu ljubav.

 

RIBA

Konacno je vreme da sebi nadjete nekoga ko ce znati da ceni vasu ljubav. Nekoga ko nece vagati svaku rec, niti meriti svaki vas korak.Postacete iznad svega  jako zadovoljni i ispunjeni saznanjem da ste sreli nekoga posebnog. Nekog zbog koga vredi ziveti i nadati se novim jutrima.

Stranice: 1 2