Naredna 72.sata donose rakovima razocarenje, blizancima tugu, jednom znaku srecu…

Naredna 72.sata donose rakovima razocarenje, blizancima tugu, jednom znaku srecu…

2023-03-26 0 By Admin

VAGA

Vasa sreca je da se mozete radovati  bas zbog onoga sto sledi.Necete se osecati  bas ponosno ali cete morati  da se  bar osecate voljno. Vasa ljubav je  ono sto ce ovih dana da se manifestuje  i mozete pokazati da ste  zadovoljni.

 

SKORPIJA

Vasa sreca   je ostala  u proslosti i nikako da se opet osetite bar blizu tome. Vreme je da budete  sebi na prvom mestu. Ali,ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da prastate onomeko vas je vec jednom povredio. Ta osoba vas ne zasluzuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav.Itekako ce moci da dodje do toga da se kolo srece okrene. Razmislite o tome, cuda ce itekako biti moguca u danima koji su pred nama. Vazno je da slusate svoje srce.

 

JARAC

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav i da ce naredna tri dana doneti vesti o jendoj osobi iz proslosti. Nema bas nimalo sumnje da vas ta osoba voli i da je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Na vama je sada hocete li joj dati jos jednu sansu ili ne.

 

VODOLIJA

Naredna tri dana vama mogu da donesu razocarenje.Doci ce do toga da vidite pravo lice osobe do koje vam je stalo.  Samo polako,znajte da posle svake kise dodje Sunce. Sada nista ne mozete da uradite kako bi ste to promenili. Sve je to sudbina.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste  da vas voli jedan lav. Da je iskren prema vama i da nema nimalo sumnje da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto zelite – zivot je previse kratak da bi ste cekali na srecu.

 

 

Stranice: 1 2