Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Slede tri dana za velike promene!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Slede tri dana za velike promene!

2023-04-01 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska na svaki moguci nacin. Tri dana koja su pred nama bi mogla da budu jedan novi pocetak kada ste vi u pitanju. Razmislite o svemu i slusajte svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Sve je konacno u redu. Volite i voljeni ste. Jedna devica je iskrena u svojim namerama sa vama i ako joj date priliku ona bi itekako mogla da vas usreci. Mislite o tome, pred vama su dani kada bas nista nece btii nemoguce.  Razmislite o promeni posla.

 

 STRELAC

Konacno, tri dana kada cete odluciti da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite i sve ce doci na svoje. Slede dani za romansu i ljubav.

 

 JARAC

Sve je konacno u redu. Dakle, ovo ce biti dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Moramo reci da je vrlo vazno da znate da vas voli jedan lav i da je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome sta zelite i znajte da ste nikada blize ostvarenju jedne velike zelje.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo kada su u pitanju dani koji su pred nama jeste da vama tek slede dani za ljubav. Vazno je da slusate svoje srce i da ucinite onako kako vam ono nalaze.  Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Slede iznenadjenja i promene.

 

 RIBE

Konacno, dolaze dani za srecu. Dani za emocije, dani za ljubav! Vazno je da ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Ako vam je stalo do nekoga, vazno je da toj osobi i kazete ono sto mislite, zelite i osecate. Ta osoba treba da zna na cemu je sa vama.

Stranice: 1 2