Danas je pomracenje Sunca i mlad Mesec u ovnu:Dan koji menja zivote!

2023-04-20 0 By Admin

VAGA

Ako ste i bili ubedjeni u osecanje ljubavi prema nekome, sada cete se lomiti.Bas kao crv sumnje, u vase srce ce se umesati nesigurnost. Unece ga pomracenje sunca. Upascete u dilemu koja ce vas muciti, bez nade da nadjete resenje.I lako mozete tako da pokvarite sve lepo sto ste imali.

 

SKORPIJA

Svidja vam se jedan lepi ovan kojeg biste za partnera. Trenutno je pod losim i lepim delovanjem dve planete.Zbunjen je, ali ako se urazumi moze iskoristiti sve sto mu ide u prilog.Ako zelite njegovu ljubav, pridjite mu i pomozite da se izbavi od pomracenja, dok traje mlad mesec.

 

STRELAC

Pomracenje je i bice ovo dan koji menja zivote mnogih znakova zodijaka.Vreme je da promeni i vas i da se zapitate zasto? Mogli biste biti  malo realniji i sagledati da vam je  do sada zivot bio lepa avantura. Vreme je za ozbiljne stvari, bilo pomracenje ili ne!

 

JARAC

Ne mozete da pretpostavite da vas zivot zavisi od vas samo. Vama ne cini mnogo ni pomrecenje, ni mladi meseci. Cak i da su u vasem znaku, vi biste morali da se sami borite i izborite za mesto pod suncem.Tako cete se boriti i da ovaj jedan dan ucinite boljim.

 

VODOLIJA

Zasto krivite jednoga ovna, a branite bika, mada znate ko je u pravu?Videcete da  ste pogresili i da gresite, sto ce vam se obiti o glavu.Mozda ste vise bolecivi prema ovom drugom, a to ne znaci da vam nece pokazati da je spreman da se sam izbori. Kasno cete se pokajati!

 

RIBE

Zagledani ste u jednog ovna i volite ga, ali ga necete pozurivati. Jasno vam  je da se u njegovom zivotu desava nesto komplikovano.Vi zelite samo da mu budete podrska, pa i sada kada se sapleo u klupko dok mora doneti konacnu odluku sta i kako dalje.

 

Stranice: 1 2