Horoskop za petak,subotu i nedelju:Slede tri dana kada nista nece biti isto!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Slede tri dana kada nista nece biti isto!

2023-04-20 0 By Admin

 VAGA

Tri dana koja su pred nama ce biti prilika da se jedna vasa velika zelja ostvari. Vi ste znak koji je mnogo patio ali za sve postoji prvi i poslednji put. Sledi vam kraj svega loseg, i konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Postoji neko ko vas voli iskreno i u to nema nimalo sumnje.

 

 SKORPIJA

Tri dana koja slede ce doneti promene koje niste mogli ni da sanjate. Vi ste znak koji ce dobiti sve ono o cemu je do sada samo mastao. Mnogo vam znaci sto vas voli jedan rak, i svakako da treba da mu date priliku. Nikada vas niko nije voleo na nacin na koji vas sada voli on. Posvetite se sebi.

 

 STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo kada su u pitanju dani koji su pred nama jeste da nema sumnje da sve moze da dodje na svoje. Neko ste ko je silno patio ali sve polako dolazi na svoje. Neko vam jako znaci i saznacete da ta osoba prema vama oseca isto. Itekako cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Moramo da naglasimo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite, i ko ce vam biti podrska i oslonac i jos mnogo toga. Tri dana koja slede mogu da budu prilika da se uverite da ta osoba oseca isto. Vreme je da se vase zelje ostvare. Vi ste to zasluzili.

 

 VODOLIJA

Bitno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Samo vi znate  hoce li je i dobiti,ali je vazno da sreca itekako moze da pokuca na vasa vrata.  Neko ste ko je prosao mnogo toga a sada je vreme da se fokusirate na sebe.

 

 RIBE

Konacno,sreca u najavi. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ova tri dana mogu da budu prilika da vam se zelja ostvari i cini se da ste konacno blizu ostvarenja svoje velike zelje. Nemojte obecavati sto ne mozete ispunit…

Stranice: 1 2