Suze i razocarenje:Ovi znaci ce biti jako povredjeni i razocarani u ceo svet!

Suze i razocarenje:Ovi znaci ce biti jako povredjeni i razocarani u ceo svet!

2023-05-12 0 By Admin

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio zivotnu lekciju. No, onu najbolniju u vasem zivotu,  jer ce vas povrediti osoba koju vi sada volite najvise na svetu.

Doci ce zapravo do izdaje osobe koja vam znaci najvise, i bez koje mozda ne mozete da zamislite svoj zivot.No, ne mozete uraditi bas nista kako bi ste to promenili. Niti sprecili. Nije do vas, prosto.

Istina je da ce naredni period vama doneti bol i suze. Da cete misliti da je sve krenulo naopako i pitati se zasto toliko nemate srece, ali samo polako. Morate ostati jaki i pribrani i naci u svom srcu snage da krenete dalje. Pre ili kasnije, losi dani koji vam sada slede ce proci, a vi cete upoznati nekoga ko ce vam vratiti veru u ljude, u ljubav, u emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Posle svake kise dodje Sunce, i nema nimalo sumnje da ce i vas ugrejati.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo za sam kraj jeste da ce ovo biti period kada i na polju posla mozete imati problema.U skladu sa tim, ovo nikako nije vreme kada treba da pocnete novi posao, da menjate radno mesto.Pazite kome se poveravate.  Nisu vam svi prijatelji, samo se prave da jesu.

 

Stranice: 1 2