Cetvrtak,petak i subota bice dani za pamcenje i novi pocetak!

Cetvrtak,petak i subota bice dani za pamcenje i novi pocetak!

2023-05-17 0 By Admin

VAGA

Ne znate da vas cekaju  neke nove situacije koje cete moci da iskoristite. Gledajte da se neke stvari  kristalisu i da znate sta hocete. Ono sto je za vas vazno to i cinite i budite spremni na neke ustupke.Sledi jedan predlog od strane partnera koji cete docekati nevoljno.

 

SKORPIJA

Nece vam ovo biti bas neki dani, ali cete ih nekako rasporediti. Nadjite reda svojim obavezama i pokazite  da cete znati da se snadjete, bez obzira  na njih. Ne morate samo da se zalite na njih, jer se necete zaliti ni na zaradu.Ne bunite se na neke prijatelje koji vam stizu nenajavljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Srescete jednu osobu i u njoj cete prepoznati svoju srodnu dusu. Bice to neko slican vama i sa svim osobinama koje vam odgovaraju. Bice to susret koji ce izroditi novu ljubavnu vezu  koja ce vas nositi put visina. Povod za srecu i  dugo pamcenje na ovaj susret, bice samo jedan od povoda za dalju srecu.

 

JARAC

Mozda je vreme za jedan novi pocetak  i ucinite ga. Pred vama su dani odluka koje ne smete  da remetite.Ono sto ste resili, to ispratite bez odlaganja i kolebanja.Budite spremni da idete za odlukom koja je pred vama. Bice to povod za novo poglavlje.

 

VODOLIJA

Niste spremni na nove stvari i pokazite  da imate  dozu razuma.Uvek prvo malo razmisljate pre nego donesete odluke.Zivot vas je ucio da budete mudri  i da vesto izbegavate sve zivotne zamke. Mozda sada necete  znati da se postavite ispravno,ali i vi nekad morate pogresiti.

 

RIBE

Vreme  je da se malo i odmorite i pokazete svima da  cete se odmarati ali zasluzeno.Obaveze privodite kraju i vreme je  da konacno i vi odahnete.  Nije vam sve  uspelo sto ste hteli i kako ste planirali, ali bicete razumni.Ne mora sve da bude pod konac i bas  doslovce kako se trazi.

Stranice: 1 2