Evo sta donose petak i naredni dani vikenda svakom znaku zodijaka!

Evo sta donose petak i naredni dani vikenda svakom znaku zodijaka!

2023-05-18 0 By Admin

Naredna 72.sata svima donose nesto drugacije, ali ne i svima nesto lepo…

OVAN

Ne morate se spremati, jer ovi vam dani donose iznenadjenja. Na vama je da se samo radujete i budete ocigledan primer lepog raspolozenja. Kako i ne biste kad vas neko zeli  u svojoj blizini, a bice da i vi niste ravnodusni prema njemu.Treba samo da prihvatite ono sto vam se nudi.

 

BIK

Vreme je da se ovih sati sto slede cuvate svih vrsta neprijatnosti.Neko ce vas zeleti da provocira, a vi nemojte da to i prihvatate.Postavite se kao da niste ni svesni, ili kao da ne cujete lose komentare na svoj racun.Vreme je da se okrenete sebi i ne marite zajedljivim osobama za ono sto vam  spletkare.

 

BLIZANCI

Mozda ce vas ovi dani da vam donose prelepe stvari i pokusajte da budete  veseli. Zavrsite svoje uobicajene obaveze i budite malo posveceni sebi. Pazite ko vam se mota u blizini ioko vas, zeleci da oda dobar utisak o sebi.Lako bi vas neko mogao da prevari, pa budite oprezni.

 

RAK

Niko vas nece zeleti kao sto je jedan ovan, ali dajte sansu i drugima. Niste imali srece, jer ste se kasno sreli.Zaboravite da je zivot pun iznenadjenja, kako prijatnih, tako i neprijatnih. Uzmite sve konce u svoje ruke! Ne uzdajte da ce vam zivot da donese nesto sto zelite, vec se sami potrudite.

 

LAV

Ova tri dana vam donose nova saznanja i vi se morate srediti. Vreme je da dobro razmotrite sta se cini i o cemu se sve radi.Nece vam biti prijatno, ali pokusajte sve da se vase srce  snadje u novonastaloj situaciji.Istina je ono sto govore cinjenice, bez obzira koliko bili protiv da to i prihvatite.

 

DEVICA

Morate se nadati da cete biti u boljoj poziciji. Za sada niste mogli, ali se polako vracate u zivot i u normalu.Vracate se na uobicajeni kolosek i pokazite da ste svesni nekih svojih mogucnosti.Mozda vam donesu neke lepse rezultate koje ste vec ocekivali mnogo ranije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2