Naredna 72.sata dace vam nesto najbolje sto zivot moze da pruzi!

Naredna 72.sata dace vam nesto najbolje sto zivot moze da pruzi!

2023-05-19 0 By Admin

VAGA

Mozda vas u ovim satima ceka nesto najbolje sto zivot moze da pruzi.  I verujte da ce vam se to i desiti. Sledi vam fatalan susret sa osobom koja ce vam postati prava i velika ljubav.Necete znati sta vas je snaslo, ali ce vam se srca naci na istoj talasnoj duzini.

 

SKORPIJA

Vreme je da se okrene i vase kolo srece. Ako ste do sada trpeli, sada je vreme da zablistate punim sjajem. Vasa ce sreca i radost da budu ocigledne,a vasa ljubav prema jednoj osobi uzvracena. Vreme je da vam se desi nesto lepo, a to je da vam se ljubav za ljubav uzvrati.

 

STRELAC

Zelecete da obavljate sve sto imate, pa caki da pomognete drugima.Posebno cete paznju  davati osobi koju ste nedavno sreli. Postala vam je deo licnog interesovanja, a da niste  svesni zasto.Kako ne znate zasto?Valda  biste znali da u njoj zelite samo prijatelja?

 

JARAC

Od vas se ceka da budete odlucni i da se zna sta vam je na umu. Mislicete da ste resili dileme i zato ce neke odluke doci na red. Ako je tako, zasto se onda ne ponasate tako da idete za odlukama i da ne odustajete u startu? Ne dajte jednoj vodoliji da vas pokoleba. Ne, nikada vise!

 

VODOLIJA

Ignorisali ste jednoga jarca i vreme je da se zapitate zasto.Dok vamse nada i ceka da ga castite paznjom, vi ste bili van njegovog dometa. Nece vas vise cekati, i zato se ne trudite da  ga pokolebate. Doneo je odluku da podje dalje i vi ga vise necete sebi vratiti.

 

RIBE

Jos nije kasno da se nadate jednoj devici. Vec svi znaju da ste joj postali zelja koju nastoji da ostvari svim silama. Niko vas ne  nece zaustaviti na putu na kojem cete slediti svoje srce.Vi tacno znate svoj put i vreme je da vam zivot pruzi nesto najbolje do sada! Ljubav!

Stranice: 1 2