Cetvrtak,petak i subota nekima ce biti dani za srecne odluke!

Cetvrtak,petak i subota nekima ce biti dani za srecne odluke!

2023-05-24 0 By Admin

VAGA

Vasa  nesigurnost je na potezu i vreme je da  je se klonete. Cak i da budete nesigurni u nekim stvarima, pokazite da se odvaznim, kao da ste sigurni. Moracete da se ugledate na neke hrabrije i da ne date nikome da vas pokoleba. Ono sto ste resili, sprovedite ovih dana u delo.

 

SKORPIJA

Imate dane za sebe i gledajte da ih iskoristite. Mozda je ovo vreme da  donesete neke srecnije odluke, za razliku od onih dosadasnjih.Jedna ce se ticati jednoga lava i pazite se oko donosenja nekih odredjenih koraka. Savet je da dobro promislite sta cinite.

 

STRELAC

Oko vas se vrte mnogi, a vi biste samo jednu osobu za sebe. Ovih cete dana da pokusate da je pridobijete u svoju blizinu. Vreme je da joj budete sve i da vam se ona priblizi srcem.Vi njoj vec jeste srcem blizu, jos samo da budete hrabri i da joj to i pokazete.

 

JARAC

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto biste mogli ocekivati.Iskreno, nadate se jednoj ribi da vam se obrati, poslije mnogo  vasih signala. Nije vam do sada nicim uzvratila i vreme je da se i mirite da nije za vas zainteresovana. U narednim satima cete saznati vise nego ste mogli i ocekivati!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Zasto se trudite da budete spremni na svoje nove korake, ako to ne zeli vase srce? Vreme je da sledite put razuma i da znate sta vam je ciniti.Ne moze srce da voli nekog koga mu namecu drugi. Ono bi da luta u zanosu sa onim ocima koje mu krase zivot i desavanja.

 

RIBE

Jedan vas jarac zeli za sebe i vreme je da mu budete zahvalni. Zasto se  stalno dvoumite i ne zelite  da ucinite nesto sto  ce vas voditi. Mozda je vreme da se malo suprostavite  onome sto vas drzi opreznim, a to je vas razum. Pravila su da budete oprezni, ali  i da se krse. Oslusnite sta vam srce zapoveda!

Stranice: 1 2