Naredna 72.sata donose desavanja koja ce promeniti bas sve:Evo kom zodijaku sledi malo cudo!

Naredna 72.sata donose desavanja koja ce promeniti bas sve:Evo kom zodijaku sledi malo cudo!

2023-05-25 0 By Admin

Desavanja sto slede u narednim danima bice jako turbulentna,ovim znacima!

OVAN

Nista vas nece naci tako neocekivano, kao desavanja sto slede. Bicete jako iznenadjeni i gledajte da ih uzmete sa malom  rezervom. Ne mislite da vas je snasla sreca i da vam je pala sa neba i niodkud.Odavno ste sve cinili, pa ste je i zasluzili.

 

BIK

Konacno i za vas slede tri lepa dana. Niste bas druzeljubivi u zadnje vreme ali cete se uskoro druziti.Imacete susret sa nekim clanovima familije koje niste odavno videli. Za vas ce i to biti dovoljno i da izletite iz svoje samoce i camotinje.Ipak sledi jos jedan neobican susret.

 

BLIZANCI

Ponasate se kao da ste se odjednom promenili i svoje neraspolozenje zamenili sa raspolozenjem.Vreme je da budete svesni cinjenica koje vas vode, pa cete menjati neke stvari. Red je da budete podrska jednom biku koji od vas ocekuje mnogo vise od obicne paznje.

 

RAK

Kao tri stvorena dana za vasu dusu, za odmor i susrete sa bliskim osobama. Nije bas da cete se odmarati, ali  u dobrom drustvu necete ni osetiti  obaveze. Radujte se sto imate sansu da se odazovete nekim susretima gde vas prijatelji pozivaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Zelite nesto, ali necete biti u mogucnosti da to i ostvarite. Ne zalite se odmah i ne padajte na prvu loptu. Bice jos prilika, a i da ih ne bude,  vi ih sebi stvorite.Napravite sansu da se priblizite jednoj osobi do koje vam je stalo. A poslije trazite nacina kako da je zadrzite za sebe zauvek.

 

DEVICA

Vasa  ljubav  ce nadvladati svako  osecanje ljubavi i ocekivanja. Sledi vam niz turbulentnih desavanja, a neka ce vas baciti u visine. Radujte se i ne oklevajte! Ostavite sve po strani i sto jeste i sto nije, i sada ne miaslite o proslosti. Uzivajte sada!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2