Naredna 72.sata donose desavanja koja ce promeniti bas sve:Evo kom zodijaku sledi malo cudo!

Naredna 72.sata donose desavanja koja ce promeniti bas sve:Evo kom zodijaku sledi malo cudo!

2023-05-25 0 By Admin

VAGA

 

Desavanja pred vama nece biti losa, ali cete vi biti lose volje.Vreme je da se zapitate zasto ste lose volje u poslednje vreme? Cak i da ne pokazujete to, nikako da se vise smejete! Odaje vas izraz lica i vreme  je da se opustite i ne razmisljate unapred.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je da se stopiraju vasa  mastanja i da se spustite na zemlju.Morate malo da razmislite o stvarnom zivotu. Ono sto je realnost, ne mozete promeniti, nego morate prihvatiti. Nesto cete moci da menjate!I ne samo da menjate,nego da donesete vazne zivotne odluke ovih dana.

 

STRELAC

Niste spremni da cinite ustupke nikome, pa necete ih ciniti ni sada.Posebno nekome ko ih nije zasluzio.Od vas se ceka da budete spremni da  popustite samo osobi do koje vam je stalo.Za druge vas nije briga, pa kome se svidja, dobro je, a kome ne svidja, ne  zanima vas!

 

JARAC

Sredili ste se emotivno i odredili ste svoje prioritete. Sada je vreme da podjete za njima.Gledajte samo da idete dan za danom i da ih razdvojite. Idite za jednom zeljom dok je ne ostvarite.Od vas se ceka da budete  spremni na  neke nove odluke.Mozda i jedan vazan korak.

 

VODOLIJA

Ponasate se zbunjeno u nekim situacijama i kod partnera cete izazvati sumnju. Za vas slede burna desavanja jer ce partner posumnjati u vasu vernost. Zasto biste mu objasnjavali nesto sto ni sami niste krivi? Razmislite da li medju vama vlada poverenje ili ga nema?

 

RIBE

Plovite lagano rekom svoga zivota, a sada je vreme da se sredite.Sledi vam susret koji ce vas  vratiti  na novi kolosek. Samo od vas ce zavisiti sta cete i kako  da se postavite u vezi na pomolu. Vreme je za bolje stvari, i za lepse prilike, a ova ce biti kao narucena za vas!

Stranice: 1 2