Poslednjih sest dana ovog meseca, nekim ce znacima biti vreme za poslednju sansu!

Poslednjih sest dana ovog meseca, nekim ce znacima biti vreme za poslednju sansu!

2023-05-25 0 By Admin

VAGA

Osecate da su ovo vasi dani i dani za novu vezu. Jedan lav vam odavno pokazuje znake zaljubljenosti, ali je ponosit. Niti da on ucini korak prema vama, niti vi prema njemu. Vreme je da se sve medju vama promeni i da se konacno sredite. Priznacete jedno drugome sta koje oseca.

 

SKORPIJA

Od vas se ocekuje jedan veliki i odlucujuci korak i vi biste ga morali napraviti.Morate dozvoliti svome srcu da vam ono bude smernica i da se okrenete nekome. Gledajte u oci jednome  strelcu jer vas odavno zeli u blizini. Voli vas i vi  zaista  mozete imati poverenje u njega.

 

STRELAC

Volite jednu skorpiju i sve biste dali za nju da vam bude partner.Volite je  i to nije samo laskanje, vec stvarna ljubav, koja je trajna i stabilna.Zato je vreme da joj iskreno pokazete da je volite i ulijete joj poverenje da vas prihvati.Bice to jedna lepa veza na pomolu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

JARAC

Od vas se ceka da budete spremni da pokazete sve sto osecate. I ucinite sve sto je do vas da vasa osecanja i izadju na videlo dana. Srce vas vuce napred, a bolje je da mu se ne suprostavljate.Pokazite sta osecate i samo budite iskreni i  direktni.Vasa osecanja ce zahtevati reakciju druge strane.

 

VODOLIJA

Narednih dana je vreme da saberete sve svoje misli i zakljucite do cega vam je stalo. Ako volite nekoga, dajte mu snage da se  okrene u smeru vasem i da vam i on jasno ukaze da li ce vam odgovoriti. Samo pozitivan  stav i odgovor da se  dopadate jedno drugome, dace vam krila da iskoristite poslednju sansu.

 

RIBE

Ovo su dani odluka i neka budu vasi lepsi dani. Ako ste ranije gresili, sada nemojte, nego pokazite razuma i tolerancije. Neke stvari bi se mogle da pomere, ali zasto da odlazete, ako biste mogli da  reagujete? Pustite da vreme ucini svoje, a ono ce pustiti srcima na volju.

Stranice: 1 2