Bolna desavanja u ljubavi do kraja godine ovim znacima!

Bolna desavanja u ljubavi do kraja godine ovim znacima!

2023-05-27 0 By Admin

VAGA

Vasa  emotivna sreca ce da zavisi od vase pozrtvovanosti.Vase emotivno polje bi moglo da se znatno popravi. Ipak cete morati da se trudite mnogo vise, da biste imali lepsa desavanja.Od vasih koraka zavisi kako cete se osecati i sta vas ceka do kraja godine. Manje bolna  ili  manje lepsa  desavanja!

 

SKORPIJA

Trenutno ste sami i usamljeni, mada je pored vama jedna lepa ljubavna veza.Od vas  zavisi sta cete dalje, ali je vreme da razmislite sta cete i kako. Vasa razmisljanja ce da budu jako duboka. Do kraja godine cete se upustiti u novu ljubavnu vezu, ali da bi opstala, moracete da se mnogo zalazete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Kraj godine nece biti bas kako ste zeleli, ali cete se  ipak radovati. Vreme je da budete spremni  da se  trudite, ali nece biti sve  kako treba bas uvek.Vreme je da budete spremni  da nece sve biti uvek med i mleko, ali za utehu, tako je u svakoj vezi. Ako je za utehu, osvojicete jednu osobu koju dugo cekate.

 

JARAC

Mozda ce naredni meseci doneti manje bolna desavanja, za razliku od prethodnog perioda. Od vas se ceka da budete spremni da se druzite sa jednom osobom.Za pocetak cete misliti  da vas veze samo drugarstvo,ali cete ubrzo shvatiti da vas veze velika i dolazeca ljubav.

 

VODOLIJA

Niste spremni da se okrenete  napred i da se zna sta vam je cilj. Pravo je vreme da se nadju i odrede vasi prioriteti. Gledajte da to bude jedna nezna osoba koja zeli vase drustvo.Udostojite je paznjom, kako njena buducnost ne bi bila bolna.A kako bi vasa postala lepsa.

 

RIBE

Srce vas vuce za obavezama, ali cete ici uporedo sa emocijama. Dugo ih gajite prema jednoj osobi i ona vas zaista zeli u svojoj blizini. Verujte da se radi o obostranoj ljubavi koja ce vam se uskoro i ostvariti. U pocetku cete se plasiti vezivanja, pa cete se drzati sa malim odstojanjem.A onda ce vas poneti osecanja i vasa emotivna prica ce do kraja godine biti  velika ljubav!

Stranice: 1 2