Sreda,cetvrtak i petak su dani za iznenadjenja u koja necete moci da verujete!

Sreda,cetvrtak i petak su dani za iznenadjenja u koja necete moci da verujete!

2023-05-30 0 By Admin

VAGA

Necete moci da povewrujete u iznenadjenjakoja vas cekaju.Nece to biti nista lose, vec nesto prelepo. Jedna ce vam osoba prici i pokazati da je spremna da cini sve da vas osvoji. Na vama je samo da ne glumite ravnoddusnost, vec da je prihvatite  svim srcem. Radost vasih ocekivanja ce ispuniti vase zelje koje ste krili.

 

SKORPIJA

Vreme je da malo spustite loptu i da duboko i detaljno razmislite o svemu.Ono sto se sve desavalo u zadnje vreme, bice uvertira u dane koji slede. Necete moci da idete srcem, negde cete morati da idete vodjeni razumom.Moracete pokazati kompromis u situacijama koje vas cekaju ovih dana.

 

STRELAC

U vasem vidiokrugu je jedno lepo lice koje ste zapazilii ono vam cini sve, pa i ceo svet. To znaci da ga vec vidite pored sebe jer ga od prvog pogleda tajno volite.Mozda su bas ovi dani, dani za osvajanje i da se pokazeteu najboljem svetlu. Budite pozitivni ,laskajte i sve ce da bude kako i ocekujete.

 

JARAC

Vec ste u prilici da pokazete da ste vezani za jednu osobu, ali niste bas zadovoljni. Dok je vi volite i stalno pokazujete, ona nikako da otvori srce. Mozda je vreme da zaigrate na otvorenu kartu i stavite je pred svrsen cin. Ili ce se izjasniti sta oseca i planira sa vama, ili okrecete novi list.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav  je tako lepa a da se nikako ne smete  da ponesete u uverenju da ce trajati.Zasto ne cinite nesto odredjeno sto bi vas vratilo u siguran osecaj srece? Ne smete kvariti srecu  koja vas je nasla i koja moze biti lepa.Uzivajte u trenutku  i dok vam je lepo, i ne mislite sta ce biti sutra.Zivite za danas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vasa ljubav ce vas poneti  napred u nove dane  i pred vama su neke inovacije.Druzenja koja do sada niste imali, radosti za koje niste znali, bice  iznenadjenja u koja cete tesko poverovati. Mozda je vreme da se okrene krug  i konacno i vase kolo srece.

Stranice: 1 2