Vrlo uskoro:Jednom zodijaku sledi fatalan susret, drugom najveca greska!

Vrlo uskoro:Jednom zodijaku sledi fatalan susret, drugom najveca greska!

2023-05-30 0 By Admin

VAGA

Ocekujete jednog strelca da vam pridje i da vam konacno izrazi simpatije. Vreme je da se smeni  vas pristup njemu, bas kao i osecanja koja vas vode. On ce vam pokazati svu ljubav sveta i budite srecni sto cete biti  pocastvovani tom ljubavlju koja vas je snasla.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Uvek vam je sve turbulentno i u smeni naglih raspolozenja.Od srece do tuge, od loseg do dobrog raspolozenja i tako redom. Vreme je da nadjete neku sredinu i da se pomirite sa onim sto vas ceka. Nadjite neku sredinu,  i sto se tice raspolozenja, i sto se tice osecanja.

 

STRELAC

Uskoro cete biti jaki da se okrenete jednoj vagi. Vreme je da budete  spremni da pokazete i sta osecate i da osecate nesto. Da li je to ljubav, zanos ili samo simpatija, nece biti vazno. Ali sto god da je u pitanju, bice vreme da pokazete i da budete srecni.

 

JARAC

Morate se naci na raskrscu zelja i da se okrenete onoj najvecoj. Jasno vam je da je to  ljubav  vaseg zivota i da ce to biti vasa ljubavna prica.Na pomolu nova ljubav i vasa je sreca uskoro i ocigledna i moguca. Prepustite se stihiji osecanja da vas nosi.

 

VODOLIJA

Ako cete brti sretni sa onom sto je volite, pokazite joj i idite za njome. Ne dajte nikome da na vas utice i da vam servira sta trebate i sta je za vas dobro. U smeni ljubavi i novih i starih, vreme je za onu veliku i pravu.A vi osecate da je bas ova sada prava.

 

RIBE

Pokazite da zelite da date sve od sebe, i idite za onom kojoj vas srce vuce.Uskoro cete imati sansu za srecu i vreme je da budete spremni.Jedna devica je vasa srodna dusa i  prvi susret vam je to i pokazao. Zato idete ka njoj i vreme je da budete zadovoljni i srecni.

Stranice: 1 2