Horoskop za naredne dve sedmice: Jednog znaka upozorava, a druge nagradjuje sansom za srecu!

Horoskop za naredne dve sedmice: Jednog znaka upozorava, a druge nagradjuje sansom za srecu!

2023-05-31 0 By Admin

VAGA

Ako ste do sada imali propustene sanse, karma ce vas castiti novom sansom. Ovo ce biti vasa nova sansa za srecu i vreme je da je iskoristite. Pazite da je ne prokockate,  jer takva vam se nece uskoro ponoviti. Zato budite spremni da je uvidite, jer ce vam se uskoro pruziti.

 

SKORPIJA

Pred vama su teski dani pa bi bilo dobro da malo mirujete. Od vas se ceka da budete spremni da resite nesto sto vas muci.Pokazite da cete znati da se  izborite u situaciji koja ce za vas biti nepovoljna.  Ipak  moracete naci neki kompromis da biste odahnuli.Vreme je da neke stvari pogurate u pozadinu.

 

STRELAC

Tezite da i sada budete uspesni, a zasto ne biste bili kada stalno radite? Drugim se ocima vidi drugacije, pa tako svi misle da vam sve ide savrseno. Niko ne vidi da vam se urusava vase emotivno polje  jer vam je neko uneo sumnju u vernost partnera. Nista ne brzajte, vec prvo trazite istinu i cinjenice.Ono sto otkrijete vi, a ne sto vam neko kaze.

 

JARAC

Ostavljate po strani desavanja koja su bila,  i idete napred. Imacete svoje zacrtane planove i od njih necete odustajati. Vec ste navikli da se vase srce stedi sto se tice pokazivanja zelja i ciljeva.  Prvo cete uspeti u necemu, pa onda se time i pohvaliti. Verujte da to nece biti samo poslovni uspeh.

 

VODOLIJA

Mozda  cete nastojati da stanete izmedju dve osobe, vama jednako drage. Mozda cete morati da ucestvujete u njihovom duelu, ali morate biti oprezni kako cete reagovati. U svakom slucaju, jedna od njih ce biti povredjena, pa gledajte da niste ni na cijoj strani. Bolje je da same rese, a vi da budete po strani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Imate posao koji vas se tice i morate ga raditi na vreme. Desice vam se susret koji ce da promeni sve u vasem ziviotu. Bice to vasa nova sansa  za srecu na emotivnom planu i pokazite da cete je iskoristiti. Nova ljubav u najavi, a sa njom i moguca trajna sreca.

 

Stranice: 1 2