Lav i Devica:Spremite se na iznenadjenja sudbine, i na veliku nagradu karme!

Lav i Devica:Spremite se na iznenadjenja sudbine, i na veliku nagradu karme!

2023-06-02 0 By Admin

 DEVICA

Drage device, period koji sledi vama moze biti jako lep i jako talican. To je ono sto je vrlo jasno i izvesno.

Ako sada patite zbog nekoga iz svoje proslosti, ako vam deluje da nije obostrano, imajte na umu da niste u pravu.  Da je i toj osobi takodje stalo, da je i ona jako tuzna jer vas nema pored sebe.

Vi cete u periodu koji je pred nama zapravo moci da kazete da ste dobili novu sansu da nastavite tamo gde ste stali. Samo od vas zavisi da li ce do toga i doci, no, izvesno je da je pitanje vase srece sada u vasim rukama. Spremite se za veliko razmisljanje,ali i za velike odluke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jasno je da je ljubav koja postoji medju vama ona prava, iskrena. Samo je stvar u tome da li je vama dovoljno stalo. Da li ste spremni da prastate, da li ste spremni da se menjate. Ne samo vi, vec i vasa voljena osoba. Samo u tom slucaju cete moci da kazete da ste dobili novu sansu i da vam se isplati vracati se na stare staze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je sada jasno da ste vi neko kome sledi nagrada karme i novi zivotni pocetak. Vi znate da li cete toj osobi dati jos jednu sansu, ali imajte na umu jednu vaznu cinjenicu… Pomirenje, ako se desi,  treba da se desi onog trena kad oboje odlucite da se menjate iz korena. Drugacije nece vredeti. Spremite se za veliki zivotni preokret.

Stranice: 1 2