Kratko i jasno-sreca! Blago ovim znacima do decembra, imace i para i ljubavi!

Kratko i jasno-sreca! Blago ovim znacima do decembra, imace i para i ljubavi!

2023-06-04 0 By Admin

 

RIBE

Drage ribe, istina je da vam sreca nije bila naklonjena. Ovo  je period godine kada vam se cini da nista nema smisla niti svrhu i da vam zapravo nista ne ide onako kako bi ste   zeleli…  Ali ono sto moramo da kazemo jeste da niste  u pravu. Ukratko receno, preokreti su pred vama i to oni koji  ce za vas oznaciti jedan potpuno novi zivotni pocetak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pre svega, u vas zivot se vraca jedna osoba koja vam je mnogo znacila i koja je  ostavila dubok trag na vasem srcu. Istina je da nikada niste uspeli da je prebolite pa ce  vasa sreca biti nemerljiva kada konacno dodje do toga da se ona ponovo nadje u vasem narucju. Naravno da se to nece desiti preko noci,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ce povratak te osobe oznaciti ostvarenje vasih zelja. Pomirenje u najavi,a ako je u pitanju neka bivsa ljubav onda u bliskoj buducnosti mozda cak i prosidba, pa cak i zajednicki zivot, jer su takve ljubavi kao vasa jako retke. 

Kada je rec o ribama koje su u vezi, morate da imate na umu da je vasa voljena osoba prosto luda za vama. I zato, vratite joj istom merom. Cuvajte i negujte tu ljubav jer se  takve dese jednom ili nijednom u zivotu. Takodje, drage ribe, ovo je sjajan period za zapocinjanje novog posla. Ukoliko to uradite, mogli bi ste stvoriti vremenom svoju malu poslovnu imperiju. Sreca je na vasoj strani.

Stranice: 1 2