Narednih 72.sata, bice dani magije ljubavi i srece za ove zodijake!

Narednih 72.sata, bice dani magije ljubavi i srece za ove zodijake!

2023-06-07 0 By Admin

VAGA

Imate svoje namere koje ste postavili prema jednoj skorpiji. Nema sanse da od njih odustanete, cak i da vas neko natera. Sami ste se sebi zakleli da ce ovo biti vasi dani magije sa njom, i da vas srce vuce u dobrom smeru.  Samo od vas zavisi sta cete uciniti, a vec znate kako cete je osvojiti.

 

SKORPIJA

Vasa  emotivna situacija je totalno losa i svoje vreme nikako da pojasnite  jednoj osobi. Vi mislite da nemate sanse za novu vezu, a ona ce vas osvajati na tenane.Mozda cete malo glumatati da ste ravnodusni, ali cete biti ocarani  osecanjima jedne osobe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Pred vam je najveca radost jer se ne nadate da ce vas neko zavoleti. I ne slutite da vas vec voli odavno jer ce sada i pozeleti da vam to i dokaze. Samo mu dajte sansu da vam pridje.Sve sto niste znali, a to je da ste voljeni, reci ce vam se ubrzo.I  bicete vise nego zadovoljni onim sto vam se desava.

 

JARAC

Vreme je za bolje dane, da ne moraju biti dani magije. Za vas ce biti dovoljno lepi i puni magije, samo da vam budu ispunjeni drustvom jedne osobe. Zaljubljeni ste, volite je i to je sve sto vam lezi na srcu i u planu vasih prioriteta.Vasa ce ljubav doziveti da bude neizmerna u danima koje cine naredna sedamdeset i dva sata.

 

VODOLIJA

Dani pred vama ce biti dovoljno vremena da razmislite sta cete dalje.Od vas se ceka da budete spremni da se osmelite i da krenete novim putem. Ono sto nikako ne znate kako da resite, ostavite za sobom.Pokazite se dovoljno smelim za nove korake i jedan novi list koji cete okrenuti.

 

RIBE

Vasa sreca je na ispitu, jer ce se i vasa osecanja naci na ispitu.I ne slutute da vas neko stavlja pred test osecanja, ali i na posmatranje. Jedna osoba zeli tacno znati da li je volite i koliko su vasa osecanja prema njoj, snazna i postojana. Vec ce bila prevarena i izigrana, a sada sebi to ne sme dozvoliti opet.

 

Stranice: 1 2