Tokom naredna tri dana:Petak,subota i nedelja ce ovim znacima doneti najvecu srecu!

Tokom naredna tri dana:Petak,subota i nedelja ce ovim znacima doneti najvecu srecu!

2023-06-08 0 By Admin

VAGA

Znate sta biste i sta vam je dostupno, a sta ne. Bas tacno vidite granicu preko koje niti smete, niti mozete. Mozda biste morali da premostite neke stvari i da se zna  sta vas ceka. Ne smete da usporavate  svoj tocak srece, morate  cekati. I da ucinite bilo sta, ono sto vas ceka, ceka vas!

 

SKORPIJA

U vasem slucaju popitanju srece, imali ste je zaista u zadnje vreme. Mada je bilo i  padova, imali ste mnogo poslovnih uspona. Vasa je i sreca i novac, i kada sve saberete, nista vam ne fali.Mozda je vreme da tocak bude vase srce koje bi se moralo pokrenuti ovih dana. Jedan strelac vas ceka.

 

STRELAC

Ljubav ce vas naci i moracete da se mirite da se zaljubljujete. I dok se bude opirao vas razum, srce ga nece slusati. Vreme je da mu se suprostavi i da ucini sve  da nadvlada vase srce koje voli. Nemojte dozvoliti da se ugusi plima osecanja u srcu, vec je izlijte onom kome su i posvecena.

 

JARAC

Vasa tajna ljubav se krije u vasem srcu, ali nece dugo.Od vas se ceka da budete spremni da je pokazete jednoj ribi. Pustite tocak osecanja da krene u njenom smeru, jer vise necete da zivite  u neznanju sta ce biti. Ako vas ona odbije, bar cete znati da vam je ta ljubav nemoguca. I krenucete dalje. Sve ce zavisiti od nje!

 

VODOLIJA

Niste spremni za neke stvari, ali cete morati da budete.Ono sto sledi, nece vas bas oduseviti, ali cete imati sanse da se snadjete u trenutku. Ljubav ce vas nositi i to je ono sto vas pokrece, pa makar bila i neuzvracena. Neko ce se oglusiti o vasa tanana osecanja, ali podnecete  i to!

 

RIBE

Pravite se da nista ne vidite, niti osecate, ali znate samo vi da osecate ljubav. Zelite da vas vidi jedan jarac  i da sto pre krene prema vama.On vas tajno voli i nece vise cekati. Resio je da sampokrene tocak desavanja  medju vama i da vam pojasni sve. I sta zeli i sta oseca.

 

Stranice: 1 2