Naredna 72.sata bice dani bas kao po zelji ovih znakova!

Naredna 72.sata bice dani bas kao po zelji ovih znakova!

2023-06-13 0 By Admin

VAGA

Naredna sedamdeset dva sata bice po zelji vaseg srca. Ako ste do sada tugovali, vreme je da budete i srecni. Zato se ne brinite sto vas je snaslo do sada, vec uzivajte u onome sto ce biti od sada. A bice sve bas kao po zelji vasoj i zato se radujte. Pred vama sati srece o kakvoj ste mastali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste spremni  da se mirite sa jednom osobom, a ona ce to od vas ocekivati. Zato ce biti najbolje da se okrenete  trenutnoj situaciji.Pustite da stvari teku onako kakvim  i jesu.Mozda biste morali da razmislite, pre nego odlucite i date definitivnu odluku.Sta gubite, a sta dobijate?

 

STRELAC

Ako niste nista planirali, verujte da ce vam se plan sam postaviti. Srescete nekoga i zelja ce vam biti da ucinite sve i da ga osvojite. Bicete opcinjeni lepotom te osobe, i necete pozeleti da odustanete, sve dok ne budete  uspeli.Vasa je sreca  da cete uspeti da je vezete za sebe u tako kratkom vremenu. Nova ljubav na pomolu!

 

VODOLIJA

Ne znate  da se opustite i da ne reagujete na svaku situaciju. I sada cete imati jednu ne bas prijatnu.Naci cete  izmedju dve vrlo bliske osobe koje su u sukobu. Nemojte da ulazite u dilemu koje kriv vise, a ko manje. To vas se nece ticati, koliko ce vas se ticati da uticete na obe da se pomire. Sta mislite hocete li imati uticaja na bilo koju od njih?

 

RIBE

Ucinite sebi na volju da vam ovi dani budu lepi. Ostavite po strani brojne obaveze, trku za parama, za ispunjenjem svega sto morate ispuniti. Ostavite po strani sve  sta drugi zele, sta misle da morate! Ucinite nesto za sebe, i pokazite da ste  spremni za mali predah. Sve ste ispunjavali na vreme i sve naloge drugih. Sad je vreme da cinite po zelji svoga srca!

 

Stranice: 1 2