Cetvrtak,petak i subota:U najavi bracna ponuda ovom znaku!

Cetvrtak,petak i subota:U najavi bracna ponuda ovom znaku!

2023-06-14 0 By Admin

VAGA

Nije sve u poslu, ali sledi ponuda koja ce vas jako zainteresovati. Od vas se ne ocekuje veliko oklevanje vec da se ova ponuda shvati vrlo ozbiljno.Mozda je ovo prava ponuda, od svih bolja koje ste imali do sada. Na nju gledajte kao na ispunjenje velike zelje i  kao na resenje svojih  novcanih nedostataka i problema.

 

SKORPIJA

Kao da ste stalno u nekom zacaranom krugu koji vas vuce u vrtlog i nikako da isplivate. Od vas se ne ocekuje bas mnogo, ali sami sebi  namecete takvu obavezu.Mozda je sada pravo vreme da kazete sta je vas cilj i koji su vam prioriteti ovih dana. Sve dok ne  odredite jasne smernice, vrtecete se u mestu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mozda cete da se sredite po pitanju emocija i da se zna sta vam je ciniti. Ne plasite se osecanja srca, vec pokazite sta vam je ciniti po pitanju  jedne osobe. Ona je pred vaznom odlukom i ceka da vi pokazete sta cete dalje. Ako ne pokazete svoja osecanja, smatrace da je ne volite, i odlucice da krene dalje od vas.

 

JARAC

Pred vama je ponuda jedne osobe da udjete u vezu, jer ste se nedavno sreli.Par susreta vas je stavila pred  ispit osecanja.Dok ona pokazuje zaljubljenost, vi se jos uvek plasite sta da odlucite. Zasto ne biste usli u vezu koja obecava?Necete nista da izgubite ako pokusate da se ostvarite u novoj vezi. Shvatili ste kako je biti sam, pa bi ponuda da udjete u emotivnu vezu, za vas bila lekovita.

 

VODOLIJA

Vasa ce ljubav da se smatra  jako bitnom u narednim danima. Ne smete da dozvolite da zbog emocija trpi vas posao.Moracete biti sposobni da se okrenete svemu i nadjete prioritete u svemu. Nadjite granicu koju cete postaviti izmedju, a kako ne bi trpele ni radne obaveze, niti vase emotivno polje.

 

RIBE

Jedna vas osoba jako voli i zeli novo zivotno poglavlje sa vama. Zato cete biti, blago receno,sokirani kad vam do usiju dodje  njena bracna ponuda.  Mozda je to za vas iznenadjenje, ali ce za nju biti zivotna prekretnica.Sve ce zavisiti od vaseg odgovora, da li je to dokaz velicine i jacine njene ljubavi prema vama?

Stranice: 1 2