Srecni letnji trenuci:Vladace energija Raka,i evo kome donosi ljubav!

Srecni letnji trenuci:Vladace energija Raka,i evo kome donosi ljubav!

2023-06-20 0 By Admin

 VAGA

Ovo moze da bude period kada ce zvezde biti na vasoj strani. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam je velika greska sto i dalje gledate u proslost. U tom slucaju,do srece necete doci. Dozvolite sebi da neke stvari menjate u svom zivotu. Da se izborite za ono do cega vam je stalo jer su cuda moguca, ali morate se fokusirati na nove stvari.

 

 SKORPIJA

Jedna vaga je spremna na sve zbog vas, i  energija raka ce vama prijati u smislu emocija. Zelecete da  imate nekoga,prosto je moguce da necete moci da se nosite sa samocom, i to je u redu. Ako vec dodje do toga,dajte sansu pomenutoj vagi. Ona nije neko ko ce vas  lagati, vec neko ko bi zaista sve dao od sebe da vas usreci.

 

 STRELAC

Ovo ce biti lep period za vas i u to nema nimalo sumnje. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam je velika greska sto sumnjate u emocije jednog lava. Ako bi ste mu dali sansu on bi svakako nasao nacina da vam dokaze da su njegove emocije prema vama iskrene, i da mu je iskreno stalo. Vreme je za neke nove ljude u vasem zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Sve je konacno bas onako kako treba biti. Voljeni ste i volite. Jedna vaga je pored vas, i uz nju ste pronasli svoju oazu mira. Rak i njegova energija, odnosno vladavina, vama ce jako prijati. No, nemojte ni u kom slucaju zaboraviti na svoje obaveze. Posao i karijera moraju da budu takodje vazni, iako vam je fokus na emocijama.

 

VODOLIJA

Vazno je da kazemo da nema sumnje da vas voli  bivsi partner, pa ako vam nedostaje, sada je pravo vreme da mu to i kazete. Nemojte misliti na ponos, on je u ovom trenutku nebitan, bitna je vasa sreca, vase emocije. Sada vam sudbina daje sansu da nastavite tamo gde ste stali. I znate sta? Ovo je pravo vreme da se dese i nove ljubavi.

 

RIBE

Ovo je jako  povoljan period za novac. U narednih mesec dana svakako da moze da vam krene na polju karijere, i da se neke vase zelje konacno ostvare. Ali, kada su emocije u pitanju, nas iskreni savet je da ipak malo sacekate. Ovo bas i nije idealno vreme za vas. No, sve  ce doci na svoje, samo vam fali strpljenja…

 

 

Stranice: 1 2