Naredna tri dana i sansa za srecu:Blago ovim znacima!

Naredna tri dana i sansa za srecu:Blago ovim znacima!

2023-06-20 0 By Admin

VAGA

Ljubav je  nesto sto vas tera  napred i pokazite da cete je gajiti.Vasa osecanja pokazuju da volite nekoga, pa pokazite ih tom nekome. Svi oko vas znaju i kome, samo se vi pravite nevesti, i vreme je da se radujete i  priznate da volite. Osecanja cekaju na vas, samo ih prosledite voljenoj.Kolikoih naslucuje, toliko se i plasi da li su iskrena.

 

SKORPIJA

Naredni dani vas cekaju puni novih poslovnih obaveza, ali i poduhvata. Prosiricete svoj posao i tako cete postati vazni i odgovorni. Vasa ce pozicija biti da ste iznad nekih, i  to bas onih sto vas ne vole. Razlog je njihova  ljubomora a ne vasa  zloba. Vi nikad ne biste bili zlobni i ljubomorni na njih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Pred vama je susret i vreme je da zablistate punim sjajem.Od vas se ceka da pokazete da cete znati da se okrenete u boljem smeru.Sansa  vam se pruza kod jednog jarca i necete oklevati. Zasto biste oklevali, kada vam srce lupa u njegovoj blizini? Sansa kao porucena za vas, vec ste ga dugo gledali.

 

JARAC

Odavno vas gleda jedan strelac i spremni ste  damu date priliku da vam pridje.Osecate da se kod vas radi o obostranoj ljubavi, samo ste oboje tvrdoglavi. Tvrdoglavo cutite i ponosno cekate da ono drugo ucini prvi korak. Sada vise nema oklevanja.Vreme je da se sto pre priznaju vasa osecanja.

 

VODOLIJA

Vase emotivno polje je na drugoj listi prioriteta. Sada ste prezauzeti i koracate ka svojim poslovnim uspesima. Mnoge ste obaveze sebi nametnuli i vreme je da sada obavite sve zbog cega ste brinuli. I vas moto ovih dana ce biti da ko radi, taj i  ima! Nije sve u radu, morate sebi dati predaha.

 

RIBE

Vreme je da malo i predahnete, jer ste preumorni.Mada ste uvek radno raspolozeni, sada ste na ivici snage.Odmor vam je preko potreban, pa cete zudeti da ga pocnete i planirati. Srce bi vam  zelelo da u vas plan udje i jedan bik. Jos samo da saznate da li bi pristao da vam pravi drustvo!

Stranice: 1 2