Ovan i Bik: Horoskop do kraja  godine – evo sta da ocekujete!

Ovan i Bik: Horoskop do kraja godine – evo sta da ocekujete!

2023-06-20 0 By Admin

BIK

Do kraja godine,dragi bikovi, vama sledi niz promena. Mozemo da kazemo da vama zapravo sledi novi zivotni pocetak, i da se  nekome od vas sve menja iz korena. Nazalost, naravno da sve te promene nece biti dobre, jer to je zivot, vecito se preplicu sreca i tuga, dobri i losi dani.

Kada pricamo o poslu, moramo da kazemo da su dobri izgledi da cete poceti novi, privatni posao. Ukoliko budete imali mogucnost da to otpocnete sa jednim rakom ili lavom, kao partneri, svakako da treba da iskoristite tu priliku.

Jer, to bi mogla biti zivotna prilika za vas koja ce doneti ne samo zaradu i uspeh, vec i vasu obezbedjenu materijalnu egzistenciju za naredni period.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Neki pripadnici vaseg znaka ce vec do kraja juna dobiti novu ponudu za posao. Ukoliko je to ono sto zelite, smatrajte da vam je zelja vec ispunjena. No, moramo da dodamo da nije sve tako bajno i da to moze da se pokaze kao greska.

Jer, na novom radnom mestu osim mnogo vise obaveza, moze se desiti da imate i ljubomorne saradnike koji ce jedva docekati vasu prvu gresku. Morate biti izuzetno oprezni i paziti  kome verujete. Od toga zavisi mnogo toga, ali pre svega vas uspeh.

Kada pricamo o ljubavi, slobodni bikovi ce svakako do kraja godine uploviti u jednu ljubavnu romansu. Ako zelite  nesto ozbiljno i nesto sto bi moglo da traje, imajte na umu da takva osoba moze da udje u vas zivot tek krajem jeseni.  Sve pre toga  ce  biti neke kratke vezice, pa u slucaju da vam je stalo do zabave, znate sta treba da radite. No, ako zelite pravu ljubav onda cekajte kraj jeseni, jer tokom novembra u vas zivot ulazi neko poseban ko ce vas  zivot da oplemeni i promeni iz korena.

Kada pricamo o bikovima koji su sada u vezi, vama ce ostatak godine  biti relativno lep. Vasa ljubav ce biti na nekom ispitu tokom letnjih meseci, i ako  to prevazidjete, mozete ocekivati  prosidbu pocetkom jeseni.

Dakle,sve sto je pravo i iskreno ce uspeti, ono sto nije ce doziveti svoj kraj, i ne treba da patite zbog toga. Jer, ako se nesto zavrsi, to je samo dokaz da nije vredno cuvanja, i da dolazi nesto bolje.

Ukoliko ste u braku,vama ce do kraja godine stici najlepse vesti koje se ticu roditeljstva. Moguce je da cete saznati da vam sledi potomstvo, a to je svakako najlepsa vest koju mozete da dobijete. Takodje,moramo da vas upozorimo, pripadnici vaseg znaka koji su sada zauzeti mogu da ocekuju poziv od neke bivse ljubavi. Nemojte ni slucajno sebi da dozvolite da joj se vratite, ni da mislite o tome. Cuvajte ono sto imate, i ne vracajte se u proslost.

Stranice: 1 2