Vreme za oprostaj i novu sansu!Ovom znaku stize poruka izvinjenja!

Vreme za oprostaj i novu sansu!Ovom znaku stize poruka izvinjenja!

2023-06-23 0 By Admin

Recite joj. Budite iskreni.  Dajte sebi koliko  god da vam vremena treba da razmislite da li vam uopste treba da se vratite na staro. Da li vam toliko nedostaje, da li ste spremni da mozda cak rizikujete da vam isto uradi ponovo…

Ne kazemo da hoce. Pomenuta osoba se  iskreno kaje,i sve bi uradila za vas oprostaj ali vi u ovom trenutku treba samo da  gledate sebe i da uradite bas onako kako vam vase srce nalaze. Od toga mnogo zavisi.

Drage skorpije, znajte da ce vama sreca da se osmehne  u danima pred nama. I da ste vi zasluzili da vam na bolje krene. Moguce je da ce ta poruka  doci i od nekog saradnika, ako ste recimo imali problem na radnom mestu… Ili prekid  radnog odnosa. Ukoliko je to u pitanju treba da znate da su vasi saradnici shvatili koliko ste vi dragoceni kao radnik. Moguce je da ce vas ponovo kontaktirati  i da ce doci do toga da vam ponudi  povratak na posao,sa tim sto cete sad imati bolje radno mesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

U danima pred nama se vama otvaraju mnoge mogucnosti i vazno je da kazemo da ce uslediti jako lep period kada ste vi u pitanju. Vi ste jedna od onih osoba koje su uvek cinile dobro, i nema sumnje da je doslo vreme da vam dobro bude dobrim i vraceno. Za kraj, poruka za vas jeste da pocnete da zivite bas onako kako zelite. Nemojte nikome da dozvolite da vam odredjuje pravila. Cak i ako odluke koje budete doneli budu pogresne, neka budu vase licne, bar se  necete kajati jer ste uradili onako kako ste zeleli.

Stranice: 1 2