Poslednja sedmica u junu donece neke nove ljubavi i jedno pomirenje ovim znacima!

Poslednja sedmica u junu donece neke nove ljubavi i jedno pomirenje ovim znacima!

2023-06-25 0 By Admin

VAGA

Poslednja sedmica u mesecu ce vam doneti nova iznenadjenja.Bicete jako obradovani nekim stvarima, ali pokazite i da cete se znati snaci. Jedna osoba ce ciniti sve da vam se nadje u blizini, po mogucnosti bi u vase srce. Ako imate bilo kakve emocije, vreme je da je pustite u srce, jer i vi ste u njenom srcu odavno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ako niste zavrsili sve obaveze, zavrsavajte ih sto pre. Od vas se ocekuje da napravite svoj polugodisnji presek obaveza i tacno znate kako stojite.Mada ste sigurni da ste uradili i vise, ipak cete biti sigurniji kad saberete sta ste postigli.Poslednja sedmica u mesecu donece  vam prelepu zaradu i uspeh veci nego sto ste se nadali.

 

STRELAC

Vreme je za jednu novu ljubav koja  vas vuce napred.Stalno nekuda idete nadajuci se da cete sresti tu osobu.Ona kao da cita i vase misli i vase korake.Strogo izbegava direktne susrete, ali je uvek u blizini, samose vesto krije.  Pred vama nova ljubav koja ce ovih dana da se otkrije.

 

JARAC

Od vas se neko nada jednom razgovoru, pa je vreme da ga razgovora i udostojite. Nema bezanja i sakrivanja  osecanja, no ih odmah pokazite. Nevazno je da li se radi o ljubavi ili netrpeljivosti. Izjasnite se prema jednoj vodoliji i to ce biti posteno. Bolje reci  da je nikada necete voleti, nego da vam se nada i zivi u laznoj nadi.

 

VODOLIJA

Poslednja sedmica u mesecu donece i moguce pomirenje na pomolu.Imacete sanse da se nadjete u blizini one, sa kojom vam je ostao nedorecen razgovor.Jedna odredjena tema vas je rastavila, i sada oboje mastate o pomirenju. Nemojte biti tvrdoglavi, jedno od vas dvoje mora da popusti, pre ili kasnije!

 

RIBE

Niste nista planirali, ali cete morati naci neki smer za dalje. Mada idete za svakodnevnim poslovima, mogli biste  da  cinite nesto i za sebe licno.Okrenite se malo druzenju, nadjite nekoga sa kime biste provodili slobodno vreme. Zasto ne biste odmorili malo i otisli na zasluzeni odmor? Jedna osoba bi vam rado pravila drustvo, na vama  je da otkrijete koja!

Stranice: 1 2