Poslednja sedmica u junu donece neke nove ljubavi i jedno pomirenje ovim znacima!

Poslednja sedmica u junu donece neke nove ljubavi i jedno pomirenje ovim znacima!

2023-06-25 0 By Admin

Poslednja sedmica u junu donece neke nove ljubavi,ali i pomirenje ovim znacima…

OVAN

Vreme je da ova poslednja sedmica u mesecu donese neke nove radosti i vama. Nije u vama  osecaj da se spremate na  njih i da ih ocekujete kao da ce se desiti istog momenta. Svakako cete  vrlo prijatno biti iznenadjeni radoscu koja sledi i koja vam se sprema sa jednim blizancem.

BIK

Mozda je sada vasa poslednja  sansa  da se usmerite i da idete napred. Od vas se ocekuje da budete  vrlo ozbiljni i da budete jasni i precizni.Pokazite sta zelite i sta biste  voleli, pa neka vam to bude najveci cilj. Onaj koji ide za ciljevima, znace i da nadje nacina da ih i ostvari.

 

BLIZANCI

Jedan ovan vas jako voli i zeli sve da ucini da bi vam se priblizio. Svidjate mu se svakako i vreme je da pokazete i vi osecanja sa svoje strane.I ne slutite da ce se ta osecanja da uskoro izliju pred osobu do koje vam je stalo.I na vasu radost i prijatno iznenadjenje, i njoj ce biti stalo do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mozda cete ovih dana biti u vezi sa jednom devicom sa kojom cete poraviti neki plan. Onaj ko vas bude uvrstio u planove, znajte da vas iskreno voli. Vreme je da se zapitate sta je ono sto zelite vi, i kakva su vasa osecanja ako ih imate.Ako su obostrana valda znate da cete trebati da ih priznate.

 

LAV

Vasa sreca ce da zablista i bicete jako zadovoljni. Mada se niste nadali da ce vam se desiti veliki preokret, ipak se radujte sto hoce. Zasluzili ste da vas neko gleda sa ljubavlju jer ste bili strpljivi.  Ovo ce biti vasa poslednja sansa za srecu kojom vas karma nagradjuje.

 

DEVICA

Pred vama su nove radosti i nove nade koje vas  vode u bolje dane, ali i obecavaju lepse pozicije.Vasa  situacija vas vodi ka boljitku zivota, a vi pokazite da cete znati da iskoristite svaku situaciju. Vreme ce vas konacno povesti onoj o kojoj sanjate da bude deo vase svakodnevice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2