Zadnji dani ovog i pocetak novog meseca, obradovace srca ovih znakova!

Zadnji dani ovog i pocetak novog meseca, obradovace srca ovih znakova!

2023-06-28 0 By Admin

VAGA

Svaka vasa nesigurnost, morace narednih dana da iscili. Ako niste znali sta cete, sada odredite prioritete. Ako ste bili nesigurni u svoja osecanja i sebe, sada se skoncentrisite. Pokazite snagu i upornost da idete za svojim ciljevima i da  jasno znate sta hocete i sta zelite.

 

SKORPIJA

U vasem ce se vidokrugu naci jedan strelac, i zelecete da se upoznate. Necete odustati sve dok mu ne pridjete i ne upoznate ga. Ako i bude pomislio da ste nametljiva osoba, ubrzo ce se uveriti da ste uporni.Od vas se ceka da  ne odustajete od toga da saznate sto vise o njemu, jer cete postati radoznala srca. Sta mislite, zasto?

 

STRELAC

Videcete da jedna osoba nastoji da vam se nadje u blizini jer je radoznala.Za nju ste novi lik koji joj je zapeo za oko i nece vas tako lako prepustiti drugima. Tek cete joj  i sami odati tajnu da ste i vi zainteresovani za poznastvo sa njom. Za vas ce biti  neverovatnosto cete osecati da se polako zaljubljujete jedno u drugo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Hteli ste da zavrsite sa svojim obavezama i uzmete kraci odmor. Vreme je za predah od obaveza jer ste preumorni. Sa druge strane, zelite da se radujete i da probate naci neku srodnu dusu.Ako niste imali hrabrosti, ni vremena na pretek, ucinite sada  nesto za sebe.Postoji sansa da sretnete nekog zanimljivog.

 

VODOLIJA

Nikad se ne zna sta nam se sprema i sta je ono sto obradovace nase srce.Nekom posao, nekom novcani dobitak, nekom Amorova strela. Mada nemate  neke srece, i vas ce sada  da obuzmu neka lepa osecanja.Iznenada  ce vas obuzeti sreca kakvoj se niste nadali. Amorova strelica ljubavi ce vas upoznati sa jednom ribom.

 

RIBE

Vama sledi susret sa jednom  vodolijom, koja ce vam postati sreca.Necete se nadati da se mozete tako lepo osecati. Odjednom cete postati raspolozeni, vedri i optimisticni. Zaljubicete se u osobu koja ce vam postati srodna dusa.Niste verovali, ali cete konacno shvatiti da je i vas nasla Amorova strela  ljubavi.

Stranice: 1 2