Vatreni znaci-ovan,lav i strelac:Spremite se,dolazi vam nesto mocno!

Vatreni znaci-ovan,lav i strelac:Spremite se,dolazi vam nesto mocno!

2023-06-29 0 By Admin

LAV

Dragi lavovi, vrlo je moguce da ce doci do toga da vam se vrati neko iz vase proslosti. To je ono sto je izvesno.

Vi ste kao i vas znak-jaki i vatreni i to je svakako nesto sto ostavlja utisak na sve oko vas. Osoba ste koju je zapravo nemoguce preboleti i sada vam sledi pomirenje sa nekim iz vase proslosti. Itekako je izvesno da je neko spreman da se bori za vas i da je neko u medjuvremenu shvatio koliko vi zapravo vredite. Ako odlucite toj osobi da date priliku, imajte na umu da ce umeti na svaki moguci nacin da vas usreci, i da ce umeti da ceni ono sto sa vama ima. Mozda vas je ta osoba jednom povredila, mozda vam je slomila srce, ali imajte na umu nesto vazno… Vise je povredila sebe, nego vas. Jer, time sto je vas povredila, i izgubila, ona je izgubila i svoju srecu. Samo sto je to tek sada shvatila, kada je mozda kasno za sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  STRELAC

Jako je vazno da kazemo da se vama menja zivot iz korena. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao.

Dakle, sada je doslo pravo vreme da se vrati u vas zivot neko iz proslosti.Napokon cete moci da kazete da je jedna osoba, koja vas je povredila, shvatila koliko vi vredite. I nema sumnje da je spremna da se menja zbog vas ali i da se ovog puta bori svim silama ne bi li vas usrecila.

Ono sto dalje moramo da  kazemo jeste da vam sledi i promena na polju karijere. Vi ste vatreni znaci, i kao takvi, vi ste borci. Vama je novac jako vazan i vi to nikada niste krili. Sada je pravo vreme da se fokusirate na karijeru. Srece vam nece faliti, pa je samim tim uspeh izvestan.

Stranice: 1 2