Naredna 72. sata bice srecni sati za ove znakove!

Naredna 72. sata bice srecni sati za ove znakove!

2023-07-02 0 By Admin

VAGA

Nemojte se vise muciti suvisnim pitanjima.Vreme je da pustite vremenu da donese ono sto mora. Mozda ce vreme da donese nesto novo i ostvari sva vasa nadanja.Budite odani srcu i nemojte da se opterecujete sta ce se unapred desiti. Uzivajte u ovome sada, bar to nam je svima izvesno.

 

SKORPIJA

Muci vas neizvesnost u jednoj situaciji, ali pustite kraju sve. Neka tece kako tece, jer ako slede srecni sati, niko ih ne moze spreciti.Bas kao sto nista nije sprecilo ni vasu tugu koju ste imali u poslednje vreme. Sreca vas ceka,  samo budite strpljivi i mislite pozitivno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Niste ni svesni da cete biti opcinjeni lepotom jedne  ribe, jer vazite za srcelomca. Ovoga puta ce neko vase srce da osvoji  i necete  misliti ni o cemu. Vreme je da i vama neko laska i da budete srecni sto ste se zaljubili, iskreno i srcem. Srecni sati su pred vama kad shvatite da vam je ljubav obostrana.

 

JARAC

Pred vama je splet losih okolnosti gde cete nesto cuti i odmah poverovati. Vase srce bi moralo da odvoji osecanja na jednu, a sumnje na drugu stranu. Ne padajte odmah na lazi dokonih i ne povredjujte srce osobe koja vam je verna! Zasto ne razgovarate prvo, umesto sto krivite?Vreme je da se otvore srca i istina na videlo.

 

VODOLIJA

Ljubav je moc, pa ste i vi tako mocni jer volite nekoga! Osecate se srecno, jer ste sve u necijim ocima. Vreme je da uzvratite istom merom i da  i vama ta osoba postane sve najvaznije. Razdvojite prijatelje, obaveze, i stare ljubavi na jednu stranu.To je sada vasa nova i poslednja ljubav, koja ce sama po sebi zauzeti drugu stranu, stranu vaseg srca.

 

RIBE

Dugo gajite osecanja prema jednom strelcu i vreme je da ih uzvratite. Ako ste iz nekog razloga cekali da se i on predomisli, bar ste se uverili da nije. Njegova ljubav prema vama je  snazna i ostace istrajan da vam to i pokaze.Zato se radujte sto cete shvatiti da ste voljeni i da je vreme da vi pokazete da vam je osecanje obostrano.

 

Stranice: 1 2