Novi pocetak starih veza: Kome se vraca bivsa ljubav u prvoj polovini jula?

Novi pocetak starih veza: Kome se vraca bivsa ljubav u prvoj polovini jula?

2023-07-02 0 By Admin

VAGA

Primetili ste  jednu devicu kako uzorno radi i kako je uz to ozbiljna i dostojanstvena. Uz sav svoj poslovni uspeh, ona i dalje ostaje ono sto jeste:uzoran radnik i dobra osoba bez obzira na sve svoje zasluge. U ocima mnogih ona izaziva ljubomoru, samo u vasim dobija sve pohvale i postaje biser koji biste za sebe. Pred vama jedan lep pocetak i veza kojoj ste se nadali, a niste verovali u tu mogucnost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ponasacete se vrlo nervozno i despresivno, a za sve ce biti kriva jedna osoba. Jedna osoba ce biti povod da budete takvi, mada cete kriviti sve oko sebe. Zato cete morati da rascistite sa sobom neke odredjene stvari.Morate priznati da gresite, i svojim greskama naci resenje. Nemojte biti ponositi, izvinite se onima koji to od vas i ocekuju, i okrenite novi list sa novim optimizmom.

 

STRELAC

Zagledali ste se u nekoga i vec se preispitujete kakva su vasa osecanja. Dvoumite se izmedju lude ljubavi  i zanosa, i ne znate sta je tacno u pitanju. Moracete biti  iskreni prema sebi, ali i prema njoj i tacno znati sta cete dalje.Ne pomisljajte na avanturu, jer ona nije avanturista.Ako mozete da je volite iskreno, iskreno ce vam i uzvratiti.

 

JARAC

Vasa  sreca sto je pred vama novi pocetak i sto vam se vraca stara ljubav. Odavno sanjate novu sansu i sada kad vam se ukaze, ne smete je prokockati. Zaboravite sve sto je bilo, ne otvarajte stare teme i krenite od nule! Samo tako cete ponovo izgraditi novi most ljubavi koji ce vas ponovo povezati zauvek.

 

VODOLIJA

Dugo ste bili neko bitan jednoj osobi i ta vasa pozicija se polako gubi. Svasta se izdesavalo i vreme je da budete svesni da vise niste autoritet osobi koja vas je volela. Vise biste  joj mogli biti rame za plakanje, umesto prijatelj i savetnik, kao uvek sto ste bili. Nesto cete saznati sto vam je precutala, a zasto, otkrijte u danima sto slede.

 

RIBE

Niste  ni svesni da bi stara ljubav rado u vas zivot ponovo. Sta ce se desavati i sta biste  vi mogli da ucinite po tom pitanju, tek ce se videti.Vase srce bi moglo da ponovo obnovi vezu, ali pod uslovom da vas nikada vise ne slaze.  Zelite iskreno sve da vam govori, bila prihvatljiva istina za vas ili ne!Sve je bolje, nego da vam se radi iza ledja i da zivite sa laznom nadom.

Stranice: 1 2