Novi pocetak starih veza: Kome se vraca bivsa ljubav u prvoj polovini jula?

Novi pocetak starih veza: Kome se vraca bivsa ljubav u prvoj polovini jula?

2023-07-02 0 By Admin

Pocetak jedne stare veze, postace nova veza, i ponovo ce znaciti definitivan povratak bivse ljubavi ovim znacima…

OVAN

Pocetak neceg novog je pred vama, ali to ce biti za vas da ne poverujete.Nece to biti pocetak sa novom osobom koju cete sresti ili ko vam je zapao za oko! To ce vasa stara veza oziveti u momentu da necete ni biti svesni toga, kako i kojom brzinom!Nova veza sa bivsom ljubavi otvorice vam oboma neka nova vrata buducnosti.

 

BIK

Osecate se samim  i usamljenim, posebno u zadnje vreme. Kao da vam niko ne poklanja razumevanje sa svoje strane, za ono sto vam se vec izdesavalo.Mozda je vreme da se okrenete napred i iskoristite svoje nove sanse.Prihvatite da je vasa stara veza samo proslost koju morate prihvatiti i sa kojom cete se morati pomiriti.

 

BLIZANCI

Vec ste spremni da se nadjete na pola puta sa osobom koja vas zanima. Vreme je da pokazete da ste zainteresovani za novu vezu, ali ako osetite da i ona to isto ocekuje od vas.Pred vama je veza koja obecava i koja bi mogla da vam obeca ljubav na duze staze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ako mozete da zaboravite na sve sto se desavalo, bolje po vas.Jedan novi pocetak ce vam se uskoro uciniti vrlo mogucim. Bice to nova veza na pomolu, ali u koju morate uci neoptereceni prosloscu.Ako uspete da se oslobodite bolnih uspomena, to bi mogla biti veza od koje mozete mnogo ocekivati.

 

LAV

Vasa stara ljubav je u prilici da vam se uskoro vrati.Do vas je samo da ucinite bas sve da joj to i dozvolite.Vasa je volja da li cete to uciniti, a ovisno o vasim neznim osecanjima.Naravno ako jos uvek gajite osecanja prema onoj koja vas je ranije povredila.Ako pristanete na novi pocetak, lako da cete opet biti srecni.

 

DEVICA

Mozda vas ceka nesto jako lepo i mogli biste se radovati toj sreci. Dani pred vama ce biti ispunjeni vasim obavezama, ali cete ih obavljati s ljubavlju i velikom odgovornoscu. To sto zelite da se dokazujete, samo ce vas velicati u ocima jedne vage. Pred vama veza na koju niste racunali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2