Prorocanstvo za naredne dane za sve znakove zodijaka!

Prorocanstvo za naredne dane za sve znakove zodijaka!

2023-07-03 0 By Admin

 

 VAGA

Ovo moze da bude jako zanimljiv period. To je ono sto moramo da kazemo.  Razmislite o tome sta tacno zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Ono sto je vazno da dodamo jeste da nema nimalo sumnje da ce jedan rak sve da uradi ne bi li vas osvojio. To vrlo lako moze doneti  novi pocetak u vasem zivotu i vratiti vam osmeh na lice.

 

 SKORPIJA

Prorocanstvo za dane pred nama je povoljno kada ste vi u pitanju. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam je velika greska sto u ovom trenutku  niste sigurni u svoje postupke. Mozda ste nekome dali sansu, a  mislite da ce ta osoba ponovo da vas povredi. Samo polako. Nemojte  ciniti nista zbog cega bi ste se mogli kajati,ali polako idite ka svojoj sreci.

 

STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je izvesno da ce vasi snovi postati stvarnost. Ali, ono sto je vazno da kazemo jeste da je cinjenica da  sada  u svom zivotu hocete jednog raka koji vase emocije i ljubavi nije vredan. Nemojte gledati unazad,vec se fokusirajte na ono sto tek dolazi. Sve ce doci na svoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Morate da znate da je jednom ovnu stalo do vas i da je spreman na sve ne bi li vam to i dokazao. Ono sto je iskreno vazno da kazemo jeste da nema sumnje da je on osoba koja zna sta hoce,a ovog ste puta to vi. Pocnite da mislite na sebe i fokusirajte se na ono sto tacno vi zelite. Sreca nije tako daleko.

 

VODOLIJA

Emocije su vam naglasene. Tako ce i biti u danima koji su pred nama. Stalo vam je do jednog jarca, i sve bi ste uradili kako bi ste ga zadrzali. No, ono sto moramo da kazemo jeste da morate da znate da onoliko koliko date, toliko treba da dobijete. On ipak nije osoba koja ce umeti da vas voli onako kako bi ste vi hteli.

 

RIBE

Prorocanstvo za naredne dane vama donosi savet da treba vise vremena da prodje kako bi ste zaboravili  neke ljude koji su vas povredili. Dajte sebi to vreme. Dajte sebi priliku da pocnete ispocetka i nemojte ni u kom slucaju da gledate tamo, unazad. Tamo nista nije onako kako je bilo i to je vrlo vazno da naglasimo. Ta osoba nije vredna vase nove sanse.

Stranice: 1 2