Do 15.jula, ovi znaci ce pronaci pravu ljubav: Zvezde im daruju srecu!

Do 15.jula, ovi znaci ce pronaci pravu ljubav: Zvezde im daruju srecu!

2023-07-08 0 By Admin

VAGA

Susret u cetiri oka sa  vama sudjenim jos se nije desio. Od vas se ceka da postanete mnogo drugaciji i da mislite pozitivnije.  Morate da u srcu posejete iskreno poverenje u jednu osobu, koja vam se cini kao zaljubljena u vas. Verujte joj, umesto sto stalno sumnjate  u iskrenost osecanja i njenih i svojih.

 

SKORPIJA

Niste spremni da se suocite sa sobom, i to je vas najveci problem. Da biste krenuli dalje, do polovine meseca cete morati da to i ucinite.  Morate da zaboravite neke stvari, da prihvatite sadasnjost kakva da je. Samo cete tako morati da podjete dalje, neoptereceni  onim sto sledi i sto ce biti.

 

STRELAC

Puni ste obaveza koje morate zavrsiti, ali i nekih novih planova za kojim zelite poci.Od vas se ceka da budete spremni da se  okrenete novim ciljevima. Ono sto vam je nedostupno, nemojte ni da zelite, a kamoli da pomisljate da moze biti. Odmerite svoje snage i jasno cete znati rezultate ciljeva koje imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ako vam se cini da pravu ljubav nikada necete sresti, mozda i preterujete.To vas samo vas osecaj vara, jer ste  vec na putu da se zaljubite.Vrlo skoro vam sledi jedan susret koji ce vam  biti jako lep i zanimljiv, pa gledajte da od tog susreta ucinite nesto. Bar ga ucinite prijateljskim  za pocetak, jer se iz prijateljstva i ljubav radja.

 

VODOLIJA

Mozda vas  ceka malo iznenadjenje na koje niste racunali.Bicete pocastvovani  jednom lepom situacijom u  kojoj cete biti neko vrlo bitan. Nije vam vazno da to budete svima, vec samo jednoj osobi, jednoj na celome svetu.Podrazumeva se, samo onoj za koju ce kucati vase srce.

 

RIBE

Do polovine meseca imate svasta u planu, pocev od obaveza, pa do odmora.Vreme je da budete spremni da odgovorite na sve zahteve svojih mnogobrojnih planova.  Njavaznije ce biti da obaveze privedete kraju, napravite polugodisnji presek. Tek onda mozete ciniti i sve sto ste planirali, pa  i ostvarivati planirano.

Stranice: 1 2