Do 15.jula, ovi znaci ce pronaci pravu ljubav: Zvezde im daruju srecu!

Do 15.jula, ovi znaci ce pronaci pravu ljubav: Zvezde im daruju srecu!

2023-07-08 0 By Admin

Do polovine meseca,ova dva znaka ce naci pravu ljubav…

 

OVAN

Do kraja prve polovine meseca, dkale do 15. jula, mnogo toga moze da se promeni.  Vreme je za malo vise od obicnih  sitnih radosti koje ste imali. Morate se snaci  da ojacate mnogo vise i da ne dajete srcu previse ono sto vam se zbiva. Ubedjeni ste da su svi drugi srecniji od vas, i da su nasli pravu ljubav.  Da cete imati susret sa osobom koja ce postati vasa prava ljubav,i ne pada vam na pamet! Tek cete se uveriti da je tako!

 

BIK

Vreme ljubavi je iza vas, i ako da ste izgubili svaku nadu  za novu ljubav. To vam ne valja, posebno sto zivite sa ubedjenjem da vise necete voleti.  Ipak cete do polovine meseca uspeti da sretnete nekoga ko ce vasu proslost da skloni u zaborav. Sta mislite, da vam se to ne desava vasa nova, ovaj put prava ljubav?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imate obaveze i tako i nemate vremana da mislite o bilo cemu drugome.Pred vama je  plan koji morate da ispunite, ma kako da vam bude.Od vas se ocekuje da  ispunite sve ono sto ste sami sebi nametnuli, a vi cete zeleti da te obaveze preuzme neko drugi. Zasto? Ili ste precenili svoje mogucnosti, ili se zaljubljujete pa cete sve pustiti kraju?! Do 15.jula sledi mnogo toga.

 

RAK

Vasa sreca ce da bude na pola puta, i nikako kompletna. Nekoga volite i zelite da sledite svoje srce, ali ne mozete! Dok srce vuce na jednu stranu, razum vas sa druge strane upozorava  i zbunjuje. Mozda cete morati da ucinite presedan i da udovoljite samo srcu. Makar i posli za pogresnom osobom, i vasa ljubav ostala neuzvracena, morate se uveriti licno o cemu se radi.

 

LAV

Vasa sreca je da se mozete pouzdati u  jednu odredjenu osobu.  Uvek je bila tu za vas, u svakoj vasoj sreci i tuzi, porazu i uspehu. Mozda je vreme da se ovih dana  pokazete zainteresovanim da postavite pitanje zasto, i da nadjete odgovor na njega. Bice da je to prava ljubav u pitanju, ljubav koju niste do sada prepoznali.

 

DEVICA

U dilemi ste, ali necete i ne smete biti jos dugo. Do polovine meseca imate vreme da razmislite sta vas ceka, sta biste voleli i da znate sta hocete. Sve su vam misli isprepletane, a osecanja pomesana, pa niste sigurni u sebe. Neke stvari cete morati da  rascistite u svojoj glavi, i sto je vaznije, u svojoj dusi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2