Rak i Lav:Spremite se, sledi vam poziv od osobe iz proslosti koja hoce jos jednu sansu!

Rak i Lav:Spremite se, sledi vam poziv od osobe iz proslosti koja hoce jos jednu sansu!

2023-07-10 0 By Admin

Vreme je za iznenadjenja. Sve ce biti moguce u periodu koji je pred nama ako ste rodjeni u znaku raka ili lava.

 

 RAK

Jedna bivsa ljubav mnogo misli na vas. Naravno da vam to ona nece reci ali je najveca moguca istina da joj je do vas stalo mnogo vise nego sto mozete da zamislite. Da li cete joj dati sansu, da li ce vas njen  poziv obradovati, to je samo na vama. Ali, ono sto treba da znate jeste da je izvesno da vas voli i da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kad ce vam to biti i dokazano.

Moramo da kazemo da je jasno da je sada pred vama period kada cete morati da se zapitate da li ste srecni, i da li zelite da se vratite na staze proslosti. Moramo reci da je jako vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite i da dozvolite sebi da slusate glas svog srca. Samo ono sada zna sta je ono sto je zapravo za vas najbolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dalje, morate imati na umu da ce poziv od te osobe da usledi. Ona je zaista shvatila koliko vi vredite i nema nimalo sumnje da je spremna da se bori ne bi li vas vratila u svoj zivot. No, naravno, oboje morate da radite na tome da bi vam ovog puta uspelo. Oboje morate da se zapitate gde ste gresili i da se ponasate u skladu sa tim. Nemojte odustajati, nemojte dozvoliti da vam ponese ponos i inat, vec prosto uzivajte u onome sto vam sledi, i u novoj sansi za srecu koja vam je obecana, odnosno pruzena na dlanu…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2