Tokom naredna 72.sata:Ono sto ce se desiti ovom znaku licice na bajku…

Tokom naredna 72.sata:Ono sto ce se desiti ovom znaku licice na bajku…

2023-07-10 0 By Admin

Naredna sedasmdeset dva sata nece se mnogi osecati bajno, samo ovaj znak…

OVAN

Da cete se osecati bajno, to necete ovih dana. Ali da cete sanjariti da vam se desi nesto nestvarno, to hocete. Umesto sto sanjarite i mastate nesto, vise se usmerite na ono sada i stvarnost oko sebe.Makar i bila neprihvatljiva, bolje je da prihvatite istinu, nego da zivite u zabludi.

 

BIK

Nikako da se spustite na zemlju i da istini pogledate u oci. Previse se zanosite  onim sto je oko vas, i nikako da budete realista. Mozda nije sve tako bajno, ali kako god da je, vasa stvarnost je tu. Hteli je vi prihvatiti ili ne, ona vas nece izbeci. Moracete je prihvatiti pre ili kasnije.

 

BLIZANCI

Nemojte da se previse oslanjate na pomoc, posebno jedne skorpije.Ona vas voli, i nikako da prihvati stvari oko sebe.Moracete  da  se malo vise odbacite na stranu i da licno sami sebi budete oslonac. Uz njenu podrsku vam uvek bude bajno, pa sada ce biti red da joj uzvratite.

 

RAK

Ne smete ni pomisliti sta sve sebi dopustate i kako sebe malo gledate, trudeci se da ugodite drugima.Mozda je sada pravo vreme da zivot svoj uzmete u svoje ruke.Do sada ste bili stranac u svojoj kozi, vreme je da prodisete.Kako god vam bude, bajno ili lose, vas zivot neka bude vasa stvar.

 

LAV

Vasa je sreca da ste spremni za nove korake, i da vas  hoce bolje sanse. Ovih dana cete imati jednu koju cete morati da iskoristite.Zato nemojte da odlazete ono sto ste resili, ma kako vam bilo tesko.Vi cete doneti jednu odluku, i morate je sprovesti kao pravi i odgovorni lav.

 

DEVICA

Ne smete se  previse radovati da ce ovih dana da vam bude kako zamisljate.Bajno moze biti samo u bajkama, a ovo je stvaran zivot koji nosi i one losije trenutke. Nesto ste zamislili, ali cete to svakako morati da odgodite za neko vreme.Od  vas zavise vasi koraci,ali i vasi uspesi, a padova ce uvek biti, kao i uspona.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2